• 瀏覽: 10,667
  • 回覆: 41
+2
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-30 02:08 AM 發表

好快可能會想食澳洲菜!
食日本妹

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-10-1 12:28 AM 發表

食日本妹
食法國阿斯利康前,早已經食左日本東芝機械。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-1 12:37 AM 發表

「華為事件」不是第一次!32年前東芝因這件事遭美國封殺,董座下台謝罪,還在全美登報懺悔

https://www.storm.mg/lifestyle/1331902?page=1

附件

20190528-040646_U11420_M523460_adf1.jpg(59.78 KB)

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-30 02:08 AM 發表

好快可能會想食澳洲菜!
吃緊台灣菜和韓國菜拉,叫三星芯片和台積電交數

飢不擇食!!!!!

引用:
原帖由 新年大快樂 於 2021-9-30 06:57 PM 發表
其實係簽咗認罪書才換來延後檢控 並獲釋
孟女士的檢控意義不大  因為華為已經甩皮甩骨  手機的銷量由第二大跌到下入流  公司萎縮  國外的基建停擺
而華為資助伊朗的行為亦因為暴光而停止
認罪書??你憑空捏造一份?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-1 12:37 AM 發表

可以再食樂聲

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-10-1 01:17 AM 發表

可以再食樂聲
已經無肉了。不是嗎?

當真相續漸浮現,鹵味唯有自我佈局下台階🙄🙄🙄

其實係老尾向公主賠償,但協議要調轉頭嚟講.....公主罰款

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-29 11:16 PM 發表
堂堂美堅利合眾國既司法部,竟然嚴重扭曲協議內容去老屈一間私人公司既 CFO。仲要係一單全世界都關注既案件。到底仲要唔要面?

https://www.hk01.com/深度報道/682596/孟晚舟與美國協議的真實內容-李浩然
本身就係特離普玩野 就因為太痴線 老美大家族先唔比佢連任
特離普就因為係白人至上 老美點可以比猶太家族指揮
比佢做多4年 分分鐘又黎一次南北戰爭

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-30 01:45 AM 發表

呢啲野律師負責㗎!
而且我信相華為內部大把猛人,老美打擊咁多年都仲撐住。
律師唔洗錢?放左就得啦

你估好似香港咁成日被班黃黑狀掍呃錢咩

美國一早已經抓爛塊面,唯一可行的對應方式是武力提升,犯我大漢者雖遠必殊。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]