• 瀏覽: 5,961
  • 回覆: 44
+2
美國國會未通過提高舉債上限,令美國出現首度債務違約的風險上升。財長耶倫更警告聯邦政府最快會在10月18日耗盡現金,面臨前所未有的倒債狀況。美

希望今次違約成功, 窮鬼滷味大食懶,要威又要戴頭盔

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 約風險上升-拜登取消芝加哥之行坐鎮白宮

唔知歐美今個冬天點樣過

美爆

好似去咗賭場玩廿一點,成班人對住偶個莊喊「爆」!

放心,實過。

搵個人坐喺白宮就會有錢!?

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-9-29 05:46 PM 發表
好似去咗賭場玩廿一點,成班人對住偶個莊喊「爆」!
通常唔會叫爆,多數係叫:「公,公,公……」呢個情況一定在個莊十二點以上,十一點就梗係唔會「公,公,公……」啦,銀紙多咩?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-29 05:40 PM 發表
12718629 唔知歐美今個冬天點樣過
仲話用北溪2號去制衡俄羅斯,德國醒吓啦,俄羅斯打救緊你咋。

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-9-29 05:41 PM 發表
美爆
吹咗咁多年中國崩潰,睇嚟老美系今次好事近了

美國國會班奇珍異獸只係在撈取最大利益,過就一定會過否則佢地損失會好大,明知的危機不可能就看著他爆,提高上限就係下一代的事了,議員又點會去擔心.

好唔好講唔講呢?

又靜雞雞印銀紙

坐等

多L餘,國會自己做莊有咩可能唔過。係要玩到最後一日做救世主之嘛

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-9-29 05:34 PM 發表
美國國會未通過提高舉債上限,令美國出現首度債務違約的風險上升。財長耶倫更警告聯邦政府最快會在10月18日耗盡現金,面臨前所未有的倒債狀況。美

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/7e78fd9691c88bf86f26971b612006d5/stheadline/inewsmedia/20210929/_2021092917001641684.jpg
敗登明明係痴呆重症,仲要坐鎮白宮壓風險,特工記得提佢鴨老人紙尿片...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]