• 瀏覽: 50,009
  • 回覆: 251
+4
引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-9-29 07:35 PM 發表

生左你呢件憤世嫉俗嘅極端女權,你父親就一定唔正常啦,
你唔中意聽事實係你既事,男人天生中意非禮強姦殺人傷人,日日呢度都有報導,禁新聞囉,一係你插盲自己對眼

台灣法律,沒證明到當時女事主非自願,無罪釋放。

DLLM d台灣死曱甴都痴撚線

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-29 05:29 PM 發表
睇返香港, 暴徒破壞完攻擊完被人拉咗好多都話有精神問題! 呢個問題係咪要正視?
香港要起多10間青山醫院俾曱甴住

呆畜捉到打靶

痴L線

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-29 05:14 PM 發表
台灣屏東發生令人震驚的傷人案,一名疑精神有問題的男子走進便利商店時,疑因店員提醒要戴好口罩,男子突然發難衝向女店員施襲,導致女店員一雙眼睛嚴...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210929/_2021092915290373985.jpg

台灣屏東發生令人震驚的傷人案,一名疑精神有問題的男子走進便利商店時, ...
呆灣果然係自由世界,有自由打人,有自由挖人眼,係曱甴嘅理想國度。

去菜西家吧

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-9-29 05:16 PM 發表
摘星劫指?!!
哈哈哈
應該係”奪目螳螂拳”

太恐怖了....心裡會留下很大陰影..台灣的法律精神病患別說傷人判無罪,殺人都無罪

引用:
原帖由 luckyma 於 2021-9-29 05:40 PM 發表
希望有機會上演...台灣顛佬vs香港曱甴 
哈哈哈
台灣人好似要服兵役
香港人點夠打吖

呢d人台灣省大把,唔意外

台灣制度得啖笑。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-9-29 06:03 PM 發表
好變態,寧願挖眼都唔挖下體
哈哈哈
師兄,挖C眼會唔會好啲呢?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-29 05:14 PM 發表
台灣屏東發生令人震驚的傷人案,一名疑精神有問題的男子走進便利商店時,疑因店員提醒要戴好口罩,男子突然發難衝向女店員施襲,導致女店員一雙眼睛嚴...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210929/_2021092915290373985.jpg

台灣屏東發生令人震驚的傷人案,一名疑精神有問題的男子走進便利商店時, ...
真係人粉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]