• 瀏覽: 56,765
  • 回覆: 315
引用:
原帖由 spike 於 2021-9-29 02:37 PM 發表
班走私人都幾貪心 明知死左個警察就停一停啦 仲繼續走 博拉咩!明知警方一定會做野
在他們的思路來說.......現在不幹.......之後更加困難.........!!
何況條友已經被人捉走.......並且已經重組完案情.........本身就是交人行動....!!

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-9-29 02:42 PM 發表
唔肯停船既~直接開炮擊沈得啦~
拉番黎做乜鳩? 又要審又要養住佢坐監~
只要放隻解放軍驅逐艦在中間線就成...........雷達一開..........所有船隻走向清楚得很......!!
真係在岸邊放定警車等他們........!!

美國黑社會就話難攪啲啫, 香港黑社會, 只要中港兩地齊心合作, 好快攪掂。😅

引用:
原帖由 XEO 於 2021-9-28 11:37 PM 發表
香港警察佢地未必驚,上面公安直接開炮先有阻嚇性,要揾命搏.
香港警察是十分出色, 只是對付惡棍太斯文.  其實對待一般正常人用一套, 對黑畜/走私應該要狠些.  

引用:
原帖由 samsamsamsam. 於 2021-9-28 11:13 PM 發表

根本完全無用,拉D卒仔交差,集團大老細又拉唔倒
你講走私定暴動

引用:
原帖由 黑衣是PK 於 2021-9-29 15:22 發表

香港警察是十分出色, 只是對付惡棍太斯文.  其實對待一般正常人用一套, 對黑畜/走私應該要狠些.  
你唔記得左亭裡面果班狗哥手足漢奸呀?十年廿年監都有得坐呀!!

引用:
原帖由 黑衣是PK 於 2021-9-29 03:22 PM 發表

幾出色都冇用,法官話冇罪就係冇罪,7警與黑暴做個比較,就會明白法官才是主宰一切。

提示: 違規內容已被屏蔽
大飛只係做腳,冇大船派貨幾多腳都冇用。

引用:
原帖由 黑衣是PK 於 2021-9-29 03:22 PM 發表

其實法例存在灰色地帶,上落貨唔過境唔算走私,要拉只有在邊界,大飛馬力好難捉.
大陸就唔同,見到就一定已經犯左法,唔停可以開槍.

引用:
原帖由 dfmtf 於 2021-9-28 11:50 PM 發表
你話拉就拉成百人
代表你一直都知有班人喺度犯緊法
但係就一直唔做嘢
係啦, 警方呢樣缺點真係要改善, 百幾場暴動每次都一萬幾千人參與拉得一萬人, 擺明鬆左手. 竟然仲俾人話濫捕. 走私拉到嘅比例冇得比

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]