• 瀏覽: 51,785
  • 回覆: 191
+7
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-28 04:33 PM 發表
無業男子涉嫌假扮女子結識女同性戀者,與對方開房期間強姦非禮之案件,今天(28日)在高院原訟庭續審。女事主X作供指,被告在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210928/photo/bkn-20210928135907552-0928_00822_001_01b.jpg?20210928150023

無業男子涉嫌假扮女子結識女同性戀者,與對方開房期間強姦非禮 ...
我唔睇劇情咁計,呢單都唔知入唔入到強姦同非禮?條女自己上房,告誘姦又唔係

不如告條仔違反商品說明條例好D,必定入硬

男人有咩做唔出除左好事,家陣連扮TB都有,畜牲都不如

的士佬識條鐵!?

引用:
原帖由 tcfalcon 於 2021-9-28 07:03 PM 發表

香港電影業有救
有晒畫面我都幾乎即刻可以寫個完整劇本出來,職業編劇應該一星期可以起貨有埋角色對白

引用:
原帖由 nakamichi 於 2021-9-28 06:56 PM 發表
肉o既質感,暖o既感覺!?咸濕小說乎?
呢兩句形容得十分好;呢位記者有水平~

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-28 04:33 PM 發表
無業男子涉嫌假扮女子結識女同性戀者,與對方開房期間強姦非禮之案件,今天(28日)在高院原訟庭續審。女事主X作供指,被告在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210928/photo/bkn-20210928135907552-0928_00822_001_01b.jpg?20210928150023

無業男子涉嫌假扮女子結識女同性戀者,與對方開房期間強姦非禮 ...
屌!又係曾志豪條死黃屍

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-28 07:27 PM 發表

我唔睇劇情咁計,呢單都唔知入唔入到強姦同非禮?條女自己上房,告誘姦又唔係

不如告條仔違反商品說明條例好D,必定入硬
有一條罪類似叫以不誠實手法獲取性服務,用來治騙色神棍的罪。

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-9-28 19:59 發表

有晒畫面我都幾乎即刻可以寫個完整劇本出來,職業編劇應該一星期可以起貨有埋角色對白
可以改編做甜故😌⋯⋯

引用:
原帖由 fkylai 於 2021-9-28 08:02 PM 發表

屌!又係曾志豪條死黃屍
佢去咗台灣啦!!

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-9-28 08:05 PM 發表

用嚟告11哥就啱~

兩條友都好撚白痴呀,哈哈哈,抵撚死😂😂😂

條女同又係弱智既,咁大個人男女都分唔到。

假鳩就比入,真鳩就唔比入

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-9-28 08:05 PM 發表

係咪架,唔好呃我喎,不誠實使用電腦聽得多,未聽過不誠實手法獲取性服務

好多女同志都有對男人的惡夢,而家忽然比男人嚇多鑊,睇怕一世憎死男人返唔到轉頭。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]