• 瀏覽: 32,686
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
+8
我估當日裝都唔使19億lor

fat fat la

引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-9-28 11:34 AM 發表
拆咗仲要買替代品去裝返先有得用4G上網
除時華為/中興重有專利費收

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2021-9-28 11:40 AM 發表
華為中興玩完
恭喜晒
屈唔到要放人, 係柒架啦  

引用:
原帖由 赤共 於 2021-9-28 11:46 AM 發表
垃圾華為出唔到5g 電話,收皮啦
有5G電話冇5Gnetwork, 其實冇用
電話重要, 定網絡重要??

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-9-28 01:29 PM 發表

無咗華為設備後門,無得偷窺,呢D係咪損失?
一家非政府組織與多家歐美媒體合作披露以色列軟件監控公司NSO集團涉嫌向某些專制政府兜售手機間諜軟件飛馬(Pegasus)之後,受害人名單陸續曝光。
以巴黎為基地的非政府組織「禁忌故事」(Forbidden Stories)與國際特赦組織(Amnesty International)最先調查這款間諜軟件,之後再與美國《華盛頓郵報》、英國《衛報》、法國《世界報》等17家媒體機構合作,調查5萬個受害手機號碼。
這個媒體調查團最新透露,包括法國總統埃馬紐埃爾·馬克龍(Emmanuel Macron)在內的多名國際政要,遇刺沙特阿拉伯記者賈瑪爾·卡舒吉(Jamal Khashoggi,又譯哈紹基)遺屬,與人權活動人士、記者、律師等,均成為了監控目標。
以色列政府星期三(7月21日)據報成立跨部門團隊研究有關指控;NSO否認其涉及任何不當行為,集團創辦人兼總裁沙列夫·胡裏奧(Shalev Hulio)稱,飛馬平台「防範了恐怖襲擊,拯救了生命」,調查團發表的監控目標名單「與NSO沒有關聯」。

偷窺+後門??? 以色列同中國fds定美國fds???

引用:
原帖由 fwjlxh 於 2021-9-28 01:57 PM 發表
會唔會有D乜嘢連鎖反應?
有事, 咪再買華為設備重裝lor

引用:
原帖由 四大軍區 於 2021-9-28 02:09 PM 發表
拆除左咪回去石器時代?
冇所謂啦........美國本身d基建都係又舊又殘架啦

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2021-9-28 02:41 PM 發表
我永遠唔會用大陸野
大陸野虛假陳述呃銀行 偷資料
例如小米 華為 wechatpayhk tiktok 孟w周 alipayhk
中文輸入法係咪美國野???

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-9-28 03:53 PM 發表

基本上呢個政策就係利益輸送俾啲資本家,電信企業,係擺到明嘅官商勾結。
試問大家,如果呢件事發生係2019年前嘅香港,大家認為嗰班泛民會唔會話係官商勾結呢?
除時安裝完套新野, 月費+數據費貴家下10倍

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-9-29 03:59 AM 發表

又加速尾國通漲
sure la, 裝完肯定唔會平

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]