• 瀏覽: 65,241
  • 回覆: 254
+6
引用:
原帖由 惡魔9394 於 2021-9-28 10:08 AM 發表
仔10歲, 父3x歲, 母5x歲, 
睇到好亂, 難以想像
可能母再婚, 繼父同個唔係親生仔互鬥!🤔😤😡

呢D午逆仔,應該拖返大陸教育,叫大陸親戚打到佢半死。

打阿爸問功課?

佢老婆可以做佢老母,感覺有啲恐怖😱

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-28 10:04 AM 發表
老公可能重係成日玩緊game嘅"細路"?
冇錯。呢d廢男,肯定廿歲攪大人地個肚,生咗就乜都唔理,繼續打機。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-28 09:54 AM 發表
屯門蝴蝶邨蝶聚樓一家三口,周一(27日)晚上9時46分因功課問題爭執,年約10歲兒子感不快踢向30餘歲張父,導致他額頭、手及膝頭受傷。張父還擊,造

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200828/376080332430118913.jpeg/GojxwLmHCPjsDXZ3YuMXm-peonh6L7cauIY-p7iGPqc?v=w1280r16_9 ...
分分鐘個仔都係二手嘅

引用:
原帖由 applecoffee 於 2021-9-28 10:15 AM 發表
十歲可以打到人30歲老豆流血?
咁個死廢男都幾L廢

定母親係個父親既母親

煲老藕?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-28 09:54 AM 發表
屯門蝴蝶邨蝶聚樓一家三口,周一(27日)晚上9時46分因功課問題爭執,年約10歲兒子感不快踢向30餘歲張父,導致他額頭、手及膝頭受傷。張父還擊,造

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200828/376080332430118913.jpeg/GojxwLmHCPjsDXZ3YuMXm-peonh6L7cauIY-p7iGPqc?v=w1280r16_9 ...
女40歲同個男2x歲生B, 咁神奇

係咪寫錯 係阿嫲

引用:
原帖由 惡魔9394 於 2021-9-28 10:08 AM 發表
仔10歲, 父3x歲, 母5x歲, 
睇到好亂, 難以想像
無話係親生呀!!

可能仲係後母 (唔係後父!)呀!!

有點亂@.@

即係父親唔識教個仔功課,個仔打老豆!阿媽打老公咁死蠢?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-28 10:07 AM 發表
高質公屋L
咁師兄住邊度嘅高質house呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]