• 瀏覽: 40,811
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
+2
又係呢條神棍

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-28 01:46 AM 發表
竟然仲有人咁豬會信呢條神棍?
有,我識得個20幾歲女仔信佢講嘅嘢。

講多錯多!連風水果十年八年都呃唔到!

信呢啲神棍嘅人,好快啲去驗吓個腦!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-28 01:50 AM 發表

有,我識得個20幾歲女仔信佢講嘅嘢。
平時係咪都信性交轉運果d迷信嘢呀?

神棍又出黎狗up!

佢講完我放心了

淫度狗噏神棍, 今年冇樣中... 還想繼續不斷狗噏搵老襯...

講嘢無樣中
呢個正式係老印烏鴉嘴

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-28 01:13 AM 發表
【印度神童最新預言2021/中國/印度/疫情/經濟股市】全球股市近日走勢反覆,新冠疫情仍嚴重,未來走向究竟如何?印度神童阿南德(Abhigya Anand

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210924/518172354635894784127465.jpeg/G-zMM44Z5eFFgNv74rVsAdvHVLUvjguL3KdfntynX5 ...
廢柴一名

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-28 01:13 AM 發表
【印度神童最新預言2021/中國/印度/疫情/經濟股市】全球股市近日走勢反覆,新冠疫情仍嚴重,未來走向究竟如何?印度神童阿南德(Abhigya Anand

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210924/518172354635894784127465.jpeg/G-zMM44Z5eFFgNv74rVsAdvHVLUvjguL3KdfntynX5 ...
如果極度影響中國的災難我相信只會係殞石撞地球,伽瑪射線暴或美國黃石火山大爆發這些人類能力以外的事之外,我相信其他政治上的問題應該唔會太影響到中國的😒

點解仲有人信呢條印度神棍

鑊鑊都唔中,仲好意思出嚟

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2021-9-28 02:08 發表
點解仲有人信呢條印度神棍
佢係黃畜唯一的心靈寄託

同手足一樣咁on9

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]