• 瀏覽: 7,600
  • 回覆: 17
不論網上或現實

我想進軍武器界

考大陸國防七子大學

研究攞你命3000?

你用刀都係應該用煮食既刀,而不是reprieve program「weapon」既。

引用:
原帖由 分享者 於 2021-9-28 12:33 AM 發表
不論網上或現實

我想進軍武器界
把自己的構想寫下來發郵件給軍事研究所。如果可靠就會邀請你

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2021-9-29 04:16 PM 發表

把自己的構想寫下來發郵件給軍事研究所。如果可靠就會邀請你
你講真?

我很愛國的

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-9-29 10:28 PM 發表

樓主是不是網絡間諜
真係做得間碟我就唔洗係到問你

引用:
原帖由 分享者 於 2021-9-29 09:00 PM 發表

你講真?
當然是講真的啦~不過你要顯示,不能只有簡單的構想,這和幻想沒區別,不切實際,因為有大把人都會這么做,太天真了。所以,首先你要證明自己的才華,比如半成品的設計圖紙。只要你足夠自信,足夠理智,國家一定會聘請你的。不過先要提醒你一下,現在國家軍事科研部有很多人才,而且都是一流大學畢業生,你真的對自己的構想有信心嗎?

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2021-9-30 07:13 PM 發表

當然是講真的啦~不過你要顯示,不能只有簡單的構想,這和幻想沒區別,不切實際,因為有大把人都會這么做,太天真了。所以,首先你要證明自己的才華,比如半成品的設計圖紙。只要你足夠自信,足夠理智,國家一定會聘請你的。不過先要提醒你一下,現在國家軍事科研部有很多人才,而且都是一流大學畢業生,你真的對自己的構想有信心嗎?
係香港畫圖都犯法

可惜,有冇一些公司網頁

以下圖片給你去國防大學面試用

附件

r88r6r8928o44330on39184522r8435s.jpg(60.15 KB)

大學都唔會收我呢啲比人欺凌成長既人

已編輯。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]