• 瀏覽: 9,274
  • 回覆: 114
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-9-28 10:38 AM 移動
引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-9-28 12:57 AM 發表

有隻女警跌落水,跌落水,跌落水
有隻女警跌落水,被水沖去
人性都無埋
Psychopath一個

熱賣及精選
引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-28 09:21 AM 發表

冤冤相報何時了 大家放低罵人惡毒既說話 搞好個國慶佢仲好啦
同意呀!可惜香討大部分師兄仍然冥頑不靈,曱甴前曱甴後,繼續講惡毒嘅說話,如果佢地繼續咁樣,社會只會越來越分化

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-27 10:28 PM 發表

水警女高級督察林婉儀在追截走私船期間墮海,遺體今早尋回。建制派除了悼念林婉儀,亦譴責部分網民幸災樂禍的態度。警...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/20210927-11.png

人地笑、幸災樂禍雖然係好衰,但的確冇觸犯任何香港法律喎!亦唔會危害國家安全,追究咩責任呢?最多咪譴責:fst ...
周同學比人笑佢on9都係抵

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2021-9-28 09:25 AM 發表

是撚旦啦
反正你地除左可以上網打下飛機
都無咩途經出到風頭架啦
一隻二隻縮晒
你繼續煽動喇!繼續分化喇

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-9-28 09:27 AM 發表

周同學比人笑佢on9都係抵
依家咩dam死咗,有人笑佢,班建制派都即刻衝出來X佢地,笑周梓樂班建制支持者,又有冇考慮過人地老豆老母嘅感受?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-9-28 12:57 AM 發表

有隻女警跌落水,跌落水,跌落水
有隻女警跌落水,被水沖去
成日講咩良心人性, 最無人性咪你班垃圾
有人性, 良心就唔會選擇攬炒同破壞

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-28 09:14 AM 發表

道理已經擺在眼前,自己慢慢諗
自我感覺良好,,,,

香港警察太惡唔再以服務香港市民為宗旨
而係以鎮壓反對聲音為主要工作
市民對警察有冤無路訴
作出咁嘅反應實屬香港社會嘅不幸

引用:
原帖由 惡魔9394 於 2021-9-28 09:32 AM 發表

成日講咩良心人性, 最無人性咪你班垃圾
有人性, 良心就唔會選擇攬炒同破壞
你同貪曾同埋班業主狗講

貪曾05年開始收錢停起樓8年,波叔搶公屋地起私樓,777賣出租公屋,業主狗年年加租炒樓,你同我講會有報應?

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-27 10:40 PM 發表

有藍絲網民對周梓樂幸災樂禍, 先追究藍絲網民!
一個係辦公期間因工殉職

一個係大學生係一個唔應該出現既場合出現自己懶醒跳落去

2個根本無得比

我都對貪曾好反感
而業主(藍黃都有), 只可以話當樓房供應充足, 業主議價能力就自然下價
如果移山填海, 收舊樓無人反對, 咪可以多d供應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]