• 瀏覽: 9,273
  • 回覆: 114
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-9-28 10:38 AM 移動
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-28 07:56 AM 發表

香港就係因為有你呢D咁嘅人,今時今日先至搞到咁分化,你咪繼續恥笑周梓樂陳彥霖囉!但係你口中班曱甴恥笑咩dam,你就冇資格批評同譴責
笑話!喊賊捉賊!

香港今日咁分化係邊個搞到咁?我又唔見到藍色經濟圈既?曱甴永遠都唔會覺得自己有問題架啦,咁唔係點會做曱甴🪳?!

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
一定要追究

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2021-9-28 08:05 AM 發表

笑話!喊賊捉賊!

香港今日咁分化係邊個搞到咁?我又唔見到藍色經濟圈既?曱甴永遠都唔會覺得自己有問題架啦,咁唔係點會做曱甴🪳?!
依家講緊有人死,有人幸災樂禍,關顏色經濟圈咩事?錢係自己搵,鍾意點用咪點用,難道又犯法?

拜登死咗我都幸災樂禍,唔同政治陣營有唔同表達好自然,不必動氣,想辦法俾曱甴冇生存空間先係正途。呢頭唔俾人幸災樂禍,嗰頭死要民主黨參選,難道民主黨員唔係曱甴,政府用公帑養曱甴是何道理?咁叫有民主?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-28 08:09 AM 發表

依家講緊有人死,有人幸災樂禍,關顏色經濟圈咩事?錢係自己搵,鍾意點用咪點用,難道又犯法?
個龍門係你度,你自己慢慢講飽佢啦

黃絲賤, 應該無人唔知道。
完全係垃圾

散仔協會用字惡毒 當人係畜牲 制造敵我矛盾 理應受譴責。

甴曱倒轉又係曱甴

如果好似831噉咁疊馬同神勇咁去捉走私同應對721事件,我哋咪唔會去幸災樂禍囉。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-27 10:28 PM 發表

水警女高級督察林婉儀在追截走私船期間墮海,遺體今早尋回。建制派除了悼念林婉儀,亦譴責部分網民幸災樂禍的態度。警...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/20210927-11.png

人地笑、幸災樂禍雖然係好衰,但的確冇觸犯任何香港法律喎!亦唔會危害國家安全,追究咩責任呢?最多咪譴責:fst ...
冇人性嘅畜牲,抵俾人拉去坐嘅

引用:
原帖由 wskwan 於 2021-9-28 08:55 AM 發表

冇人性嘅畜牲,抵俾人拉去坐嘅
恥笑周梓樂嘅人又有冇人性?不過點都好啦!笑……係冇犯法嘅!

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2021-9-28 08:29 AM 發表

個龍門係你度,你自己慢慢講飽佢啦
道理已經擺在眼前,自己慢慢諗

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-28 08:36 AM 發表

散仔協會用字惡毒 當人係畜牲 制造敵我矛盾 理應受譴責。
有個姓林嘅,仲用曱甴形容同佢政見唔同嘅人,呢條數又唔知點計?

所以樓上有位師兄講得好呀!我引述「呢個世界唔會有無緣無故嘅恨」,希望大家都反省下點解會搞成咁啦

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-28 09:19 發表

有個姓林嘅,仲用曱甴形容同佢政見唔同嘅人,呢條數又唔知點計?

所以樓上有位師兄講得好呀!我引述「呢個世界唔會有無緣無故嘅恨」,希望大家都反省下點解會搞成咁啦
冤冤相報何時了 大家放低罵人惡毒既說話 搞好個國慶佢仲好啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]