• 瀏覽: 84,402
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
+22
好明顯係黃人文宣,想人罷食麥當勞啦。我要食多D先。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 09:48 PM 發表

又係到屈人你人格有問題
小黃人死心啦,好多人食老麥的。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 09:52 PM 發表

現在你班友屈人呀,關我乜事
你示威失敗就認啦,仲想文宣叫人罷食。示威期間又話老麥係藍店,叫人罷食,結果又失敗。

提示: 違規內容已被屏蔽
你好失敗喎,仲未去英國做苦力? 60000蚊一個月嫁。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 10:02 PM 發表

英國我唔去了,因為係美國住緊
之後有時間過去探朋友就會
咁咪好囉,可以去超市搶野。示威失敗咗,係要發吓神經既。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 10:05 PM 發表

又一玻璃心人
你話自己? 示威失敗係玻璃D既。

引用:
原帖由 山邊委屈的老闆 於 2021-9-27 10:03 PM 發表
點解唔用返 將軍漢堡 又出場喇 改用跌咗嘢都唔啦更
麥當勞可能請咗黃人,中伏了。

https://www.hk01.com/社會新聞/410240/12-15-麥當勞-大家樂-莎莎成示威者針對目標-呼籲罷食罷買

今日(15日)下午網民於多區發起「和你CHRISTMAS SHOP」活動,呼籲市民到多區商場光顧「黃店」享用午膳,並在Facebook和Instagram等社交媒體「打咭」。
下午有示威者到多個大商場示威,在被稱為「藍店」的店舖門口張貼罷買或罷食傳單,亦有人噴漆。不過與以往不同,過往類似行動主要針對美心旗下的食肆、吉野家、優品360等,今日行動連帶針對大家樂、莎莎、麥當勞和Pacific Coffee等過往較少直接受影響的商舖,原因是該商店是中資背景或公司老闆被指撐警,不過示威者沒有動手,只叫口號或張貼呼籲罷食罷買單張。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 10:08 PM 發表

我睇你留言,你應該係女性
你應該係變性

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-9-27 10:19 PM 發表
有點捕風捉影,乜都有政治含意,呢啲係先總理周恩來最反對嘅極左,一枝歌仔啫,點解又要政治解畫,自尋煩惱,尋找敵人?
黃人話老麥係藍店(因為中資背景),叫人罷食,結果無人理,宜家見有機會咪文宣囉。

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-9-27 10:22 PM 發表
內部應該都係有曱甴職員啦
老麥要快D清黃,好老實,藍店真係唔好請黃人,黃人示威失敗後,已經short上腦。

引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-9-27 10:25 PM 發表
即係有黃人搞事
係,老麥係藍店,示威期間有好多示威者去搞事。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-9-27 10:36 PM 發表

沒骨氣
https://www.ipcc.gov.hk/doc/tc/r ... by the Protests.pdf

示威期間,麥當勞俾黃人破壞嫁。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-9-27 10:40 PM 發表

我明天開始就罷吃麥當勞
該吃肯德基
有點骨氣好不好
你中晒黃人計,我就會食多D,然後大叫黃人文宣失敗,想人罷食藍店? 死心啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]