• 瀏覽: 84,830
  • 回覆: 570
  • 追帖: 2
+22
有點捕風捉影,乜都有政治含意,呢啲係先總理周恩來最反對嘅極左,一枝歌仔啫,點解又要政治解畫,自尋煩惱,尋找敵人?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 djimavic 於 2021-9-27 10:16 PM 發表

垃圾食物比曱甴食,乜你原來係曱甴!!!
你好鍾意食哈根大雪糕

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-9-27 21:36 發表
仆街啦老麥 跌野關1蚊可樂咩事,食屎啦
我都唔明之前無供應又關跌左野乜事

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-9-27 10:19 PM 發表
有點捕風捉影,乜都有政治含意,呢啲係先總理周恩來最反對嘅極左,一枝歌仔啫,點解又要政治解畫,自尋煩惱,尋找敵人?
黃人話老麥係藍店(因為中資背景),叫人罷食,結果無人理,宜家見有機會咪文宣囉。

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-27 09:27 PM 發表
麥當勞/脆香雞翼/公關災難/跌咗嘢/試當真】香港麥當勞早前宣布,因國際航運因不穩定影響全球供應鏈,導致脆香雞翼延遲抵港,部份分店需暫停售賣脆香雞翼直至食材恢復供應。麥當勞今日公布(27日)恢復供應脆香雞翼,並推出雞翼優惠,又透過手機app推播消息,當中以「跌咗嘢~就係咁出奇」為標題,內文提到「唔搵佢,就會出返嚟」等字句,原意相信是引用YouTube頻道「試當真」大熱歌曲《跌嘢唔好搵》歌詞作切入點宣 ...
咁撚啱咩,呢d要check實check到,的條友出泥謝罪喇

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-27 09:27 PM 發表
麥當勞/脆香雞翼/公關災難/跌咗嘢/試當真】香港麥當勞早前宣布,因國際航運因不穩定影響全球供應鏈,導致脆香雞翼延遲抵港,部份分店需暫停售賣脆香雞翼直至食材恢復供應。麥當勞今日公布(27日)恢復供應脆香雞翼,並推出雞翼優惠,又透過手機app推播消息,當中以「跌咗嘢~就係咁出奇」為標題,內文提到「唔搵佢,就會出返嚟」等字句,原意相信是引用YouTube頻道「試當真」大熱歌曲《跌嘢唔好搵》歌詞作切入點宣 ...
唔好對號入座......

內部應該都係有曱甴職員啦

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-9-27 10:00 PM 發表
祇有大陸人民好似上次把維他奶全面下架!
先可以打激維他奶生意!
呢次要罷買老麥了!
希望大陸同胞幫忙!
要麥當勞下跪求饒!
好呀️全港罷食

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-9-27 10:22 PM 發表
內部應該都係有曱甴職員啦
老麥要快D清黃,好老實,藍店真係唔好請黃人,黃人示威失敗後,已經short上腦。

唔好迴避,交人頭啦。

黃畜D技兩都是以害人為主題!

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2021-9-27 09:42 PM 發表
唔好又比啲黃人煽動到仇恨,
黃人最鍾意挑撥離間~
x100

即係有黃人搞事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]