• 瀏覽: 44,669
  • 回覆: 199
+9
BNO黃人一定要有骨氣,唔好番來受苦,要係英國享受自由直到死為止

死曱甴唔好返嚟 

啲曱甴真係去到邊度衰到邊度!🤭

黃絲認真掃帚星

係香港而家安全到不得了,自由依舊,有工返有糧出,賭吓馬,三五知已飲茶行山,食吓自助餐,又有消費卷買件靚衫,閒就執吓自已間屋,又可同街坊打吓牌炒吓股,靜時上吓網打吓機,一日24少時都晤夠用,聽講英美好自由,但香港D自由已令我好滿足,等通関返大陸享受人生,香港幾好都有,我點捨得走呀

黃人幫手,用愛發電。

曱甴真係不知所謂

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-27 08:22 PM 發表
英國出現糧食荒?油站關門,物資短缺?最近港人移英群組出現不少帖文,擔心及不了解為何超市有缺貨、油站排長龍的情況,並引起不少討論。英國在脫歐........

環顧歐美日澳等世界各地,雖然各有特色,但我還是覺得自己地方香港最好。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/681681/英倫直擊-超市貨格被清空-油站缺油不營業-在英港人-恐慌搶購
陶傑口中的高尚白人點會搶買

BNO又揾借口唔走?!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-27 08:22 PM 發表
英國出現糧食荒?油站關門,物資短缺?最近港人移英群組出現不少帖文,擔心及不了解為何超市有缺貨、油站排長龍的情況,並引起不少討論。英國在脫歐........

環顧歐美日澳等世界各地,雖然各有特色,但我還是覺得自己地方香港最好。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/681681/英倫直擊-超市貨格被清空-油站缺油不營業-在英港人-恐慌搶購
事頭婆都未洗行出泥

請不要再回來 從前香港又不珍惜
不斷投訴 因果報應

刁你,黃畜食自由空氣得啦,又要嫌呢樣嗰樣,總之咪死返嚟香港

引用:
原帖由 學到老 於 2021-9-27 10:29 PM 發表
係香港而家安全到不得了,自由依舊,有工返有糧出,賭吓馬,三五知已飲茶行山,食吓自助餐,又有消費卷買件靚衫,得閒就執吓自已間屋,又可同街坊打吓牌炒吓股,靜時上吓網打吓機,一日24少時都晤夠用,聽講英美好自由,但香港D自由已令我好滿足,等通関返大陸享受人生,香港幾好都有,我點捨得走呀
說得好👍

在港就搶廁紙,去到西國又係咁搶。

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-9-27 08:30 PM 發表
成班報紙佬毒媒黃絲狗日日唱好英國、真係以為冇人知係英國呢班人點扑直法、工搵唔到又租唔到屋連D靚仔入學都成問題、最好笑到有D話捱過疫情就會好、真係希望你班人身體健康唔好中左美肺先死返黎!!!!
其實我覺得咁樣幾好,可以呃多D黃撚過去,雙贏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]