• 瀏覽: 84,376
  • 回覆: 324
  • 追帖: 3
+8
無業男涉在女同性戀者論壇的應用程式結識一名女同志,對方一直以為他是女性,又以「姐姐」稱呼他。兩人更相約到酒店進行性虐待(SM)遊戲,期間無業

兩人曾討論性虐話題
被告及後在WhatsApp稱,在一個名為「btf Deep Secret Members」的Telegram群組中見到X。由於該群組主要討論性施虐和性受虐(SM),兩人亦開始討論該話題。被告提議進行SM,X表示有興趣。被告之後在Telegram提議到酒店,X同意。X又透露她只曾「Ons(一夜情)only」,對象都是女性。

曾鞭打及向X滴蠟
於2020年2月27日下午,被告和X到涉案酒店一房間。被告在房間內摸X的胸和指插對方的私處。被告又鞭打X的屁股並向她滴蠟。

惟被告在未有使用安全套下,把陽具插入X的下體。X感不妥並發現被告為男人。她推開被告數次,終成功把被告推開。X即離開酒店並和大學學長見面,把事件告知學長後同晚報警。

被告穿著衣物替X沖涼
被告翌日被捕,他在警誡錄影會面稱,他與X在WhatsApp等聯絡時,都沒有提及他的性別。兩人案發時相約「玩SM」。被告曾用低溫蠟滴在X的屁股,和打對方的臉,之後他替X沖涼。過程中,被告沒有脫下衣物。

X曾問乜你男人嚟㗎
他們之後回到床上,被告脫下長褲,但仍穿著內褲,用陽具磨擦X的私處。被告指,其陽具「磨磨下就入咗去」。X推開被告時問:「乜你男人嚟㗎?」被告形容X當時的表情和態度是「即刻想走」,並最終離開。

被告自行把500元存入X戶口
此外,被告亦在X離開酒店後,透過Telegram表示他要支付酒店費用。X則問:「我唔明。點解你要搵les既」,又問被告有否性病。被告最終把500元存到X的戶口。

案件編號:HCCC34/2021

呢條冚家剷扮女人食豆腐婆! 睇條冚家剷可能會以跨性別人士做excuse來辯護! 所以話要轉性別就必須要做完變性手術!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/681710/男子女同志群組識女子-相約玩sm時涉強姦-事主始問-乜你男人嚟

以後要摸清楚有無賓週先磨豆腐

兩件失膠敗的故事,又幾好笑喎

到開拖先知被告係男人,說明被告係一直穿住女裝呃人啦

兩嘢就俾被告滑入咗,原告都唔係初哥囉!

而家的女人真唔知醜

都係嗰句,娶老婆唔好揀港女,更唔好揀台灣!

真係唔明班人玩咩sm呢,鍾意俾人打,咪俾錢上那些武館俾錢人濕自已呢,
何必攪咁多嘢,又book酒店房咁貴呢?

事主咪咁小氣啦!

有條真鳩㗎喎,莫非真係雌雄莫辨

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-27 16:43 發表
無業男涉在女同性戀者論壇的應用程式結識一名女同志,對方一直以為他是女性,又以「姐姐」稱呼他。兩人更相約到酒店進行性虐待(SM)遊戲,期間無業

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210927/519189040205926400316794.jpeg/00V3cyDFNE97inxKDhxpkz3InrPTjDU6YepX6mHqV-o

...
可能第日要使用閹刑,咁佢可以永遠成為跨性別人士

看被告個樣好young, 學生黎喎,曱甴黎喎

曱甴

以我多年睇鹹片經驗,受害人係扮慣女王

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-27 05:07 PM 發表
看被告個樣好young, 學生黎喎,曱甴黎喎
30歲

條友在女同志堆打滾,都知佢又係嗰d如拉佢坐監,佢想入女子監那些打得少喎!

商業糾紛啦分明,下次俾夠數啦記得,屈鑊老強一世架啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-27 05:07 PM 發表

30歲
唔係學生都係曱甴

被告指,其陽具「磨磨下就入咗去」。

鍵盤翻頁
左右