• 瀏覽: 18,726
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
+2
公共交通工具是發生性騷擾的黑點之一,新加坡近日有1名女子不幸遇上猥褻事件。受害人乘搭巴士期間,坐於後座的大叔竟偷偷拿起她的頭髮把玩,甚至一度將一撮頭髮放進口中舔舐,然後露出興奮而猥瑣的表情,其行徑被車上另一乘客拍下。片段其後在網上傳開,引來當地網民瘋傳討論,直斥該名光頭阿叔的行為好變態!

阿伯係咪打復必Die打到short咗, 幻想自己食緊髪菜呀, 咁肉酸都做得出????

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/熱爆話題/681385/好變態-星洲巴士阿叔把玩前座女乘客頭髮-抓一撮舔露興奮猥瑣樣

老閪餅。

元朗 嗰個 索紅底底,舔頭髮 碎料啦

香港都試過差不多嘅

阿凡達娜美星人呀?!🤣

心理有問題,真係乜人都有.

引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2021-9-27 12:50 AM 發表
元朗 嗰個 索紅底底,舔頭髮 碎料啦
新加坡黃人重地, 上次華記去到都被跣到攤攤腰, 所以發生這些事, 唔奇囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-27 12:42 AM 發表
公共交通工具是發生性騷擾的黑點之一,新加坡近日有1名女子不幸遇上猥褻事件。受害人乘搭巴士期間,坐於後座的大叔竟偷偷拿起她的頭髮把玩,甚至一度將一撮頭髮放進口中舔舐,然後露出興奮而猥瑣的表情,其行徑被車上另一乘客拍下。片段其後在網上傳開,引來當地網民瘋傳討論,直斥該名光頭阿叔的行為好變態!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210926/518871059437457408632481.jpeg/Xi_1jk_u1zHL7raBOvUvML8LBknMRycoHxmoLh8ZqC4 ...
自己冇頭髪,舔左䯭再生

以為食緊星洲炒米?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-9-27 07:24 AM 發表

華記自己柒啫 過去人地地方搞搞震
香港從來都文明過新加坡
在坡仔之上 都唔知邊條柒菇碌
要香港似新加坡模式 禍害香港
華記都講到明, 有黃人扮藍, 設局叫佢出來講嘢時, 就另一邊早早報警

新加坡超多曱甴, 所以多變態唔出奇

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-9-27 08:18 AM 發表

去人地地方就應該唔好搞搞震
佢應該係上咗言論自由的寶貴一課
人地都講咗, 新加坡警方查咗, 唔係佢搞嘢, 係黃人披住藍人皮邀佢上去講嘢, 砌佢生豬肉,

黃人係好陰險架啦,

黃咪黃囉, 政見唔同好正常, 做咩要扮藍呃人咁無恥架?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-27 06:48 AM 發表

新加坡黃人重地, 上次華記去到都被跣到攤攤腰, 所以發生這些事, 唔奇囉
啲波妹扮 華粉 一早設定局 ,請華入 罋,佢好彩 總理夫人 撐呀爺

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]