• 瀏覽: 18,723
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+2
公共交通工具是發生性騷擾的黑點之一,新加坡近日有1名女子不幸遇上猥褻事件。受害人乘搭巴士期間,坐於後座的大叔竟偷偷拿起她的頭髮把玩,甚至一度將一撮頭髮放進口中舔舐,然後露出興奮而猥瑣的表情,其行徑被車上另一乘客拍下。片段其後在網上傳開,引來當地網民瘋傳討論,直斥該名光頭阿叔的行為好變態!

阿伯係咪打復必Die打到short咗, 幻想自己食緊髪菜呀, 咁肉酸都做得出????

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/熱爆話題/681385/好變態-星洲巴士阿叔把玩前座女乘客頭髮-抓一撮舔露興奮猥瑣樣

引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2021-9-27 12:50 AM 發表
元朗 嗰個 索紅底底,舔頭髮 碎料啦
新加坡黃人重地, 上次華記去到都被跣到攤攤腰, 所以發生這些事, 唔奇囉

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-9-27 07:24 AM 發表

華記自己柒啫 過去人地地方搞搞震
香港從來都文明過新加坡
在坡仔之上 都唔知邊條柒菇碌
要香港似新加坡模式 禍害香港
華記都講到明, 有黃人扮藍, 設局叫佢出來講嘢時, 就另一邊早早報警

新加坡超多曱甴, 所以多變態唔出奇

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-9-27 08:18 AM 發表

去人地地方就應該唔好搞搞震
佢應該係上咗言論自由的寶貴一課
人地都講咗, 新加坡警方查咗, 唔係佢搞嘢, 係黃人披住藍人皮邀佢上去講嘢, 砌佢生豬肉,

黃人係好陰險架啦,

黃咪黃囉, 政見唔同好正常, 做咩要扮藍呃人咁無恥架?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-9-27 09:20 AM 發表

藍屍夠成日混入黃群之後報串咪仲多
主要係仲乜去新加坡搞野
當咗新加坡係原本既香港柒先係主因
咁解釋唔到黃人做咩扮藍設局呃佢囉!

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-9-27 12:36 PM 發表
叫佢嚟香港搵曱甴天使啦
曱甴如食到天使,阿伯唔會仲係食頭髮咁笨嘛

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2021-9-27 09:51 AM 發表

嗰啲公開群嚟,所以係明入,唔係混入!
從來無人扮黃絲混黃群~
又真喎,正常,又怎會有人唔做,做曱甴咁笨呢

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 01:09 PM 發表

連人地當地政治環境係乜都唔知,光頭佬仲好意思賴人
真係奇聞
黃人咁架?趁人地人生路不熟就恰9人喎,咁冇品嘅

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-9-27 01:25 PM 發表

之前發國難財賣口罩
呢瓣嘢最出名嗰件,咪入咗去踎隻河童囉

黃架

阿伯咁亂膠咬人頭髮,如有,乜嘢人地的病毒都食晒落肚囉!

變態!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-27 01:34 PM 發表
唔夠香港索底褲果個咁變態
嗰隻25碎,又咪係曱甴,

都係嗰班架啦,坐埋一枱

引用:
原帖由 -man 於 2021-9-27 12:27 PM 發表
巴士阿叔係香討藍屍五毛,食蝙蝠食到痴左線
澄清咗,係食老撾嗰隻蝙蝠出事,因為隔離有間黃人主人,美國生化實驗室係度!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]