• 瀏覽: 6,686
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-9-27 18:48 發表

傻仔,你係台灣慶祝「十一國慶」睇下菜英文政府捉唔捉你?。。。
叫中聯辦去台灣試下會多人關心d

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-26 02:43 PM 發表
保安局局長鄧炳強日前指,慶祝「雙十節」可能違反國安法。他今日(25 日)再就此解釋,紀念「辛亥革命」無問題;香...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover:center/photos/pk-link_41BfBl4.png

中聯辦公然慶祝雙十節 根據鄧局長早前所講 可能嚴重意圖分裂國家 支持國安署入中聯辦拉 ...
慶祝雙十辛亥革命,慶祝雙十節"國慶"根本完全不同,
正常智商嘅人都區別到,
黃畜用呢個偽命題打夠飛機未?

吹咩!
總之而家香港立咗港區國安法。
你對國安法有幾不滿都無咩可以做,就算你攞出嚟討論,點努力將歪理講成道理都無用。
只可以同係講:國安法係咁㗎啦!吹咩!
你一係離開香港,無能力離開香港就要接受自己無能!
不用講咩我好L鍾意香港,我係香港人。
你係中國香港人,就要接受現實!

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2021-9-27 21:46 發表
吹咩!
總之而家香港立咗港區國安法。
你對國安法有幾不滿都無咩可以做,就算你攞出嚟討論,點努力將歪理講成道理都無用。
只可以同係講:國安法係咁㗎啦!吹咩!
你一係離開香港,無能力離開香港就要接受自己無能!
不用講咩我好L鍾意香港,我係香港人。
你係中國香港人,就要接受現實!
國安法咁勁 將中聯辦拉人封艇先啦 pk鄧唔讀書 亂咁嗡

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-27 10:04 PM 發表

唔駛勞氣啦!
國安法係咁㗎啦!吹咩!
咁L不滿飛的去銅鑼灣道國安公署嘈囉!
我俾的士錢嘞!

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-27 10:04 PM 發表

你喺香討嘈無用㗎喎!
你覺得自己咁啱!咁有道理!
直接去國安公署嘈啦!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-28 17:25 發表
佢有冇讀過歷史㗎
草包一個

雙十國慶同辛亥革命係兩樣野黎架喎⋯⋯

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-26 02:51 PM 發表
香討藍絲回應下
係辛亥革命呀

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-9-26 02:59 PM 發表
自稱大國,卻連台灣小小島國也害怕
你句子上有違國安法了。

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-26 02:59 PM 發表

即係慶祝雙十節就分裂國家 慶祝辛亥革命就愛國?
白癡
慶祝雙十
那拿出盤踞在台灣的叛亂省份的前朝餘孽的旗幟幹嘛!!
你可以拿出 漢唐宋明清的旗幟啊
沒人管你!!
你拿叛亂省份的旗幟
就要打擊你!!

就跟你拿 疆獨藏獨港獨旗幟被打擊一樣道理!!
懂嗎??

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-9-26 02:59 PM 發表
自稱大國,卻連台灣小小島國也害怕
自稱  超級大國
卻 號稱要 以 實力的地位 出發 搞對話
被不斷打臉

作為霸權國家軍人
卻說想到中國 就夜不能寐

美空軍部長30分鐘提中國27次:讓我夜不能寐

丟人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]