• 瀏覽: 64,799
  • 回覆: 20
  • 追帖: 2
+22
引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2021-9-26 05:14 PM 發表

加拿大果2件死曱甴俾幾錢中國咪俾幾錢囉
仲賺多份曱甴錢添
另外現在不是三年前,中國要屈返佢哋錢有大把方法,今日中國有 通脹牌 金融牌 武統牌 Tesla牌 中概股牌 滙豐牌 澳門賭場牌,張張攞命。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-9-27 02:06 AM 發表

你又不如睇英美傳媒點講。

"deny guilt for key charges", “pled not guilty”, "pleaded not guilty"

你話你識英文,咁你一定明呢D新聞講乜。知唔知BBC, CNBC, ABC 係乜機構?唔知可以問。

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-58682998
The deal, whic ...
fceddie仔打BNT打到壞腦
fceddie仔搏命睇佢老豆嗰啲爛鬼文件,有撚鳩用咩?
係咁威就唔會放人啦。

引用:
原帖由 一生冇求 於 2021-9-27 09:40 AM 發表

呢條hc係1450,專拉黑不同意見人。
干擾到而家都仲未明
有位男士認屌咗佢老母唔代表係強姦架嘛。
可以係因為佢老母係做雞架嘛。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 12:02 PM 發表

你字就打得多,不過完全唔合邏輯同現實,講到底又係放大中國好強字眼
用你邏輯等於之後華為同之前美國對香港制裁又要取消,唔取消就出事,係咪咁呀
好心你面對現實啦,有得選擇孟婆自己都唔想返去中國呀,因為之後大把手尾要跟呀
你估真係睇新聞咁英雄式歡迎咩,做完戲就要開始應對大陸國安呀
真係搞撚笑。
慢慢周係一般企業成員,同國安軍事特工情報等等無關。
你自己腦補幻想乜嘢國安,完全係自濁嘅笑話。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 11:20 AM 發表
樓上班藍友真係on9一族,個個講到孟婆英雄式回歸,清醒 d 用下自己個腦啦,孟婆現在先係痛苦開始呀,往後日子全部同國安一齊生活呀
慢慢周只係一個民企嘅財務官,同軍事科技或者政治系統無關,呢個人本身冇乜嘢情報價值可言。

加上我估你都唔反對,加拿大係個,行先進嘅普通法有法治嘅地方,加拿大政府要接觸慢慢周係要經過佢嘅律師,基本上都唔會透露乜嘢有價值嘅料。
華為科技大部份都會申請專利,全部公開冇乜秘密可言。
而且孟小姐本身係財務官,中學都冇讀曬就出嚟做嘢,之後係大學讀過商科,可以話完全唔識科學同工程嘅嘢,你認為美國佬可以喺佢身上套到乜嘢料呢?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 06:56 PM 發表

呢 d 背景資料有乜可能會真,孟婆位置根本就係黨員啦,乜野民企嘅財務官晒氣啦
我以前讀Master都有nds幾個同學係黨員,有乜咁出奇呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]