• 瀏覽: 64,813
  • 回覆: 11
  • 追帖: 2
+22
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-26 02:10 PM 發表
儍儍地~日嘈夜嘈冇人理 ;美帝講1句就放
美帝出牌點會咁簡。
表面上孟小姐是被滯加三年,卻無法從華為得到任何好處,整件事件,美加實際上是一敗塗地。

引用:
原帖由 12345六 於 2021-9-26 03:08 PM 發表
冇認罪點會放你走
你嘰智慧真係高人一等

引用:
原帖由 laiking888 於 2021-9-26 03:16 PM 發表
提供國家秘密犯罪,刺探國家秘密和情報, 孟晚舟個老太婆影衰中國大陸同胞
小朋友,咪以為係網上世上亂說話就唔使負責任,你不如搵個律師問下你這些言論要負上咩刑事責任,如果有人追究的話,你100%衰硬!

引用:
原帖由 lvmin63312823 於 2021-9-26 03:29 PM 發表

美國到現在為止還沒有起訴,都沒起訴,怎么認罪?認什么罪?最基本的先後順序你不會不懂吧。
睇怕連引渡都過唔到關,又搵唔到著數,所以要急急腳放人

沒有強大的祖國,孟小姐今天不可能自由!

成與敗的分別!

附件

JccIHWkExw8K6AepM7MkD5wAtXGrIzLtr-N5nq_jeZ4.jpg(64.87 KB)

0927-00180-021p4.jpg(47.88 KB)

引用:
原帖由 leslielo 於 2021-9-27 08:41 AM 發表

美國告嘅係隱瞞及欺騙銀行,而家承認嘅係所提供資料有可能誤導銀行。你認為係一樣咪一樣囉!

另外,簽嘅係延後起訴協議,唔係認罪協議。
體諒下智障嘅理解能力

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 12:09 PM 發表

你根本就95答8兼精神分裂
又話加拿大係美國隻狗,如果係狗又點可以幫主人出意見
不過現在又講到加拿大好似司法獨立咁,真係精神分裂
根本成件事好簡單,不過係你班友死要面講到美國唔夠玩輸了所以先放人
點止輸,直情係一敗塗地

引用:
原帖由 orthocentre 於 2021-9-27 12:34 PM 發表

唔爆料老美點會咁易放佢走

擺明🐕
擺到明係知會輸官司無法引渡,唯有提前揾落台階放人

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 12:44 PM 發表

現在講孟婆,你有理據一樣可以發言
冇就同我彈開
理據就美加無合理理據拘留中國公民

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 11:16 AM 發表

成個邏輯好簡單,一開始你認定美國係仆街,又話美國冇法律
咁點解現在會放佢走,做乜講乜一定要有個動機先得架
你唔面對個現實冇得講架,一味講埋 d 冇厘頭經濟論
美國係怕老共的話一開始就唔會捉佢啦

等於現在香港民主派比老共活捉一樣,難道無啦啦會全部冇罪可以放出來一樣
聯合國並無制裁伊朗,美國並無律守聯合國的國際法

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 09:33 PM 發表

咁你要知道唔同時候有唔同位置
孟婆坐得呢個位就代表緊國家
華為係民企,孟小姐係華為財務高管,代咩表國家?!痴痴地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]