• 瀏覽: 33,480
  • 回覆: 163
  • 追帖: 1
+5
死曱甴死全家!

引用:
原帖由 juniorcow 於 2021-9-26 12:20 PM 發表
都係果句,黑暴期間最少有幾萬人上街破壞,現在只拉咗幾千人,被定罪的更寥寥可數,咁就知道社區裡面潛伏咗幾多曱甴
師兄所言甚事,昨日有一宗喺佐敦暴動案嘅判刑,最後只有三個暴徙被罰,但係,當日有幾百人在現場搞事,有好多暴徙依然未受到應得嘅懲罰,佢地唔會反省,更不會改過,只會留待日後再有機會,定必捲土重來。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-9-26 10:02 AM 發表
中大、理大暴動案多名黑暴分子近日被判罪成及判刑,有黑暴分子死心不息,藏身觀塘商廈大搞「攬炒黃市集」,販售黑暴及「港獨」文宣產品,為在囚的中大、理大案暴徒籌款,又組織大批黑衣人「睇場」,氣焰囂張。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/26/614fc418e4b0ec4dc8a7d067.jpeg

靠撐暴搵食呃人掠 ...
要學英國佬當年咁,搞到佢哋冇啖好食,再唔改過從善,恢復充軍制,送上新疆

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-9-26 10:02 AM 發表
中大、理大暴動案多名黑暴分子近日被判罪成及判刑,有黑暴分子死心不息,藏身觀塘商廈大搞「攬炒黃市集」,販售黑暴及「港獨」文宣產品,為在囚的中大、理大案暴徒籌款,又組織大批黑衣人「睇場」,氣焰囂張。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/26/614fc418e4b0ec4dc8a7d067.jpeg

靠撐暴搵食呃人掠 ...
近期海路走私的貨物會唔會係呢啲?

個女警最多死無全屍啫

Sorry 回錯貼

呢類偽黃不說也罷
留番啲錢去幫襯阿報泰過舖好得多🥂

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-26 10:55 AM 發表
報國安啦
你仲吾快啲

荃灣都有人派傳單,乜鳩市集!唔知係咪一鳩樣嘅

劏場大把呢d黃畜

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-9-26 10:36 AM 發表
唔見棺材唔流眼淚

黃絲政治上腦,極端思想,自我中心,只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,死性不改,呢d就係正宗黃色思想
連自己友都唔會係自己友,當出了事或有高額獎金既話,你估佢地唔互篤咩😂
黑社會邊會有義氣?

收皮啦

引用:
原帖由 木兆 於 2021-9-26 10:05 AM 發表
國安快去拉人封舖
一早要,周街都係

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-9-26 10:06 AM 發表
呢D黃鋪及撐黃店的一日唔清埋佢地香港都唔會有安寧日子
其實而家黃舖曱甴 暴徒好多都已經淆底,淨返呢啲死淨種啫, 警方好快搞掂

曱甴竇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]