• 瀏覽: 920
  • 回覆: 11
【本報訊】學生組織「賢學思政」4名成員涉《港區國安法》相繼被捕,前日(24日)深夜,該組織宣布已再無運作空間,將會解散,即日起遣散組織所有成員及義工,並停止組織一切事務。該組織又稱,會開放最後一次產品訂購,冀能售出大量剩餘貨品,得款全數支援還押成員及前成員,如還押所需的物資費用及律師費等,望能盡快度過窘境.........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/要聞港聞/odn-20210926-0926_00176_043/賢學思政宣布解散--售剩餘物資掠水

俗語云︰「財到光棍手。」結果如何,相信大家心知肚明,不必贅言。

幾勇猛嘅黃畜, 都有收皮嘅一日.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-26 08:08 AM 發表
【本報訊】學生組織「賢學思政」4名成員涉《港區國安法》相繼被捕,前日(24日)深夜,該組織宣布已再無運作空間,將會解散,即日起遣散組織所有成員及義工,並停止組織一切事務。該組織又稱,會開放最後一次產品訂購,冀能售出大量剩餘貨品,得款全數支援還押成員及前成員,如還押所需的物資費用及律師費等,望能盡快度過窘境.........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/要聞港聞/odn-20210926-0926_00176_043/賢學思政宣布解散--售剩餘物資掠水
「大台移民英國」有無紅酒飲、日日食牛扒,睇你哋班「手足」嘅熱情啦。

賢學思政又來玩眾籌
💩曱甴仲快啲買野科水俾佢地

提示: 違規內容已被屏蔽
收檔都仲不忘掠水

香港要翻牆既一日遲早都會黎

引用:
原帖由 小小狗尾巴草 於 2021-9-26 11:14 AM 發表
香港要翻牆既一日遲早都會黎
香港係特區, 北京就吾會行呢一套. 你驚就快啲行, 吾送

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2021-9-26 11:19 AM 發表

香港係特區, 北京就吾會行呢一套. 你驚就快啲行, 吾送
呢一日點都會黎嫁,香港都係中國既一部份

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-26 08:13 AM 發表
幾勇猛嘅黃畜, 都有收皮嘅一日.
勇條撚咩
係差佬姐手姐腳任砌啫
中央調少少兵班廢閪收到CIA料就淆撚哂唔撚敢再衝機關

引用:
原帖由 momo1234 於 2021-9-26 11:32 發表

勇條撚咩
係差佬姐手姐腳任砌啫
中央調少少兵班廢閪收到CIA料就淆撚哂唔撚敢再衝機關
國安法立咗,都仲夠膽出嚟柒,已經係夠勇。

留番畀班畜牲 下半世坐監用好過啦 賤賣賣得幾多啫?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]