• 瀏覽: 60,678
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+11
真係畀你哋班友仔吹脹,  一時一樣.    唔係應該好窮㗎咩?  點解有錢買benz?    腦殘

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-9-26 06:12 PM 發表

嗰班....衝嘅唔只係窮,仲有好多....踎緊監!
有米嗰啲搞屎棍黃絲....食啲....(手足)夾棍!
錢就佢袋大份,仲會食埋啲......戇九學生黑暴嗰份,
有乜嘢錢分?  願聞其詳....................

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-9-26 06:34 PM 發表

原本有多張.....已刪去,
其實講,,,,分錢....你最有發言權,

真係好多錢喎。可以買benz了🤭
好明顯真理是站在你這邊。

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-9-26 07:19 PM 發表

理得佢係.....乜水!
班馬線唔停車,
還想撩交打,大力插咯,
而家又話“理得佢係乜水”.
樓主好難捉摸呀!

引用:
原帖由 Pretzz 於 2021-9-26 07:19 PM 發表

黑衣黑口罩應該是黃吧, 都有可能是衰左之後就扮藍.

不過呢, 不論黃藍都應該拉, 唔好下下分黃藍才定對錯, 立場行先的人根本就係冇獨立思考.
唔應該立場行先。咁點解你第一段要分析人哋立場先?
重分析得非常獨到。你話"黑口罩應該是黃,但係可能衰咗才扮成藍。"分析非常獨到,不是普通凡人能有這樣的高層次慧根。死後必定和釋迦牟尼齊名。

仲要落車凶人。今次的結果 確實大快人心。
事件推上網之後,交通部行動迅速,我哋一齊畀個like!

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-9-26 07:44 PM 發表

吾...有講過乜?願聞其詳!
你真難捉摸,想轉移視線?
話佢收咗錢先可以買 Benz.   似乎好清楚內裏的運作.....

引用:
原帖由 Pretzz 於 2021-9-27 08:09 PM 發表

第一句並不是立場,這是一個大約分析,無關任何立場,明嗎?

立場行先是指用立場去判對錯,我有嗎?
你分析別人的立場,這不是屬於立場行先嗎?
第二,你根本沒有足夠的資料以作分析。又何來能夠分析?這只是你的主觀判斷,並沒有資料分析的基礎。
這是我對你的文字理解。明嗎?

引用:
原帖由 Pretzz 於 2021-9-27 08:58 PM 發表

分析別人的立場當然不是立場行先.

如果你咁都分唔到, 就真係冇咩可以同你討論.
你不承認我都冇辦法。
.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]