• 瀏覽: 38,383
  • 回覆: 391
  • 追帖: 3
黃畜

熱賣及精選
唔洗問阿貴,又係啲大陸黎既富二代揸車罔顧法紀,大陸太多畜牲啦

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-9-26 06:39 AM 發表

罔顧道路安全,惡司機衝斑馬線聲大夾惡惹網民聲討!昨晚(25日)深夜時分,有網民在社交網站上載一條令人髮指的車Cam短片,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210926/photo/bkn-20210926024254322-0926_00822_001_01b.jpg?20210926055838

揸架..平治..大狗晒?班馬線已有人行緊!
不停車,過後 ...
又係啲black object,
黑暴開始以為真係惡義哂!
😠😠😠😠😠😠

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-9-26 07:15 AM 發表

有冇人 起 到佢哋呢
而家犯法架!無人做架啦!

條仆街司機見到係兩母女先甘惡啫,試吓係兩個男人,佢九都縮啦

曱甴餘黨,一係冇錢搭小巴,一係揸ben屎 恰母女

一定要1823

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-9-26 07:15 AM 發表

有冇人 起 到佢哋呢
上上運輸處畀$25便可知司機姓名及地址

全城緝捕

引用:
原帖由 社會敗類 於 2021-9-26 08:39 AM 發表

唔洗問阿貴,又係啲大陸黎既富二代揸車罔顧法紀,大陸太多畜牲啦
香港仲多畜牲同「社會敗類」呀🤭

黑口罩…..一睇就知佢哋又係黃畜啦。

又讀邊間大學架

黑口罩,大家心照

引用:
原帖由 poorsa2 於 2021-9-26 06:51 AM 發表

黑口罩係咁上下
又係啲死曱甴

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-9-26 06:39 AM 發表

罔顧道路安全,惡司機衝斑馬線聲大夾惡惹網民聲討!昨晚(25日)深夜時分,有網民在社交網站上載一條令人髮指的車Cam短片,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210926/photo/bkn-20210926024254322-0926_00822_001_01b.jpg?20210926055838

揸架..平治..大狗晒?班馬線已有人行緊!
不停車,過後 ...
200+1

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]