• 瀏覽: 8,229
  • 回覆: 43
引用:
原帖由 mcfadian 於 2021-9-26 08:56 AM 發表
事件反影四點:  
1:美國完全操控件事,今次事件完全係一個政治行為多於任何其他原因。
2:加拿大係美國隻狗,直路談判加拿大冇得參與。大佬話放華為公主,加拿大就放,話之你係加拿大總統,都係狗一隻,要聽美國人話。大佬唔放人,兩條狗冇得返屋企,加拿大人只可眼光光,等天光。
3:中國向全世界展示,做美國隻狗咬中國,要付出代價。
4:西方世界,法律係笑話,所謂司法獨立,只係狗屁,只為政權服務。
極度同意師兄透徹的分析!

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-9-26 04:54 AM 發表
中國電信商華為副董事長孟晚舟獲釋後,兩名被中國扣押的加拿大公民康明凱(Michael Kovrig)及邁克爾斯帕弗(Michael Spav

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/2745e987f81f9fb3f2735ec5b49a384e/stheadline/inewsmedia/20210925/share_2021092522250384903.jpg
政治show啦 防疫措施都唔理了

兩人回到加拿大,受到歡迎式接機,要感謝中國放人回國了

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-9-26 07:37 AM 發表

視頻紅裙女老公不在時
有偷漢子。
不要問我怎么知道的
一個男人的直覺
三年喎,佢地又咁有錢,有都唔出奇

掉返轉,佢老公有無出去X?你覺得有無?

康明凱仲好精神喎!
唔知會不會去做個body check?跟住會不會話嚮康明凱體內搵到D不正常物質,嫁禍中國?

引用:
原帖由 Brownie903 於 2021-9-26 09:48 AM 發表

加拿大州係老美不可分割的一部分!
加拿大犬

唔駛隔離,証明加麻大都認同中國抗疫成功。

海盜首領與海盜

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-9-26 09:57 發表
加拿大係英國殖民地,有英國派駐總督
美國

殖民地下係英國
英國殖民地下係加拿大

狗再下狗

真正要向佢兩個道歉嘅係杜魯多, 係你為討好美國而令佢地成為犧牲品

😡

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-9-26 01:10 PM 發表
真正要向佢兩個道歉嘅係杜魯多, 係你為討好美國而令佢地成為犧牲品

😡
兩位Michael 原來真係情報人員

佢地好似犯間諜罪咁都放得?

今次事件,美國都不是無渣拿,至少廢晒華為武功,兼走出不成,任總放話華為三年內有機會破產收場。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]