• 瀏覽: 41,443
  • 回覆: 374
  • 追帖: 3
死咗未?擔心死人,幾時有好消息?

熱賣及精選
一哥快d拉多幾個黃絲泛民黑暴學生教師,以祭女警在天之靈!

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-9-26 01:38 AM 發表

如果真係搵到條屍,一定掹埋你全家落去陪佢,做佢工人
你去埋做佢主人,好冇?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-9-26 01:38 AM 發表

如果真係搵到條屍,一定掹埋你全家落去陪佢,做佢工人
支持😁

有救生衣加上識游水梗加唔會有事 但仲味搵番? 咁奇怪

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-26 01:20 AM 發表

一定會搵到佢……條屍,只係時間問題啫!
yc無市場架係香港,返英國啦你

引用:
原帖由 softhardcmh 於 2021-9-26 08:59 AM 發表

yc無市場架係香港,返英國啦你
但我係nc喎!依家madam條屍未搵返,大家都好唔開心,點解呢個時候你仲要喺度分化社會、煽動仇恨

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-9-26 01:34 AM 發表

話左香港差佬支槍係裝飾品!
自己生命有危險都唔識開槍自保!
快艇上仲有機關槍又係做樣!
唔開槍射殺走私賊!
比人撞死都係怨自己有槍唔用!
活該如此!
點樣開槍呀大佬,側邊有其他船隻, 射傷其他市民邊個負責, 你估玩緊gta咩

七日後會返嚟

我覺得佢哋淨係識抄車牌,為市民製造麻煩。出海又要抄還紀錄,平日喺龍蝦灣泊車抄我兩張牌。請佢哋為市民服務,唔係敵對。

引用:
原帖由 封樓盲俠花滿樓 於 2021-9-26 07:22 AM 發表

上面放行好心你班港警就咪咁多事啦🤷🏼‍♂️求其扮吓嘢咪算囉,咁搏命把撚咩🤷🏼‍♂️依家出咗事啲領導又要扮嘢嚴打自己一輪,阻住自己搵食🤷🏼‍♂️何必呢🤷🏼‍♂️
Ching 有見地 😎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-26 12:53 AM 發表

水警小艇隊今晨(25日)於沙洲對開進行反走私行動時反艇,女高級督察林婉儀失去蹤影。消息指,事發時水警快艇鎖定一艘目標船隻,相信是走私大飛,,雙方在泊滿船隻的海面上穿梭追逐,其後水警快艇遭大飛惡意撞向右邊船尾,導致其翻側沉沒,而大飛肇事後逃之夭夭。艇上4警全部穿着救生衣,其中3名水警獲救,主要為輕傷,惟女高級督察則下落不明,懷疑被水流扯走。警務處處長蕭澤頤傍晚到醫院探望獲救的水警,並表示會與各相關部 ...
應該加裝機關槍, 見佢撞埋嚟即刻打到佢變蜜蜂竇先!

水警要加強裝備

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]