• 瀏覽: 41,445
  • 回覆: 374
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 hli9 於 2021-9-26 08:02 AM 發表

你都好清楚內幕喎
好多人都知啦🤷🏼‍♂️有睇吓新聞加少少分析都知個大概🤷🏼‍♂️話唔知嘅九成都係冇用過個腦🤷🏼‍♂️

熱賣及精選
長期泡在水裡會失温,有救生衣都兇多吉少,希望吉人天相吧🙏

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-9-26 01:34 AM 發表

話左香港差佬支槍係裝飾品!
自己生命有危險都唔識開槍自保!
快艇上仲有機關槍又係做樣!
唔開槍射殺走私賊!
比人撞死都係怨自己有槍唔用!
活該如此!
X2

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-26 12:53 AM 發表

水警小艇隊今晨(25日)於沙洲對開進行反走私行動時反艇,女高級督察林婉儀失去蹤影。消息指,事發時水警快艇鎖定一艘目標船隻,相信是走私大飛,,雙方在泊滿船隻的海面上穿梭追逐,其後水警快艇遭大飛惡意撞向右邊船尾,導致其翻側沉沒,而大飛肇事後逃之夭夭。艇上4警全部穿着救生衣,其中3名水警獲救,主要為輕傷,惟女高級督察則下落不明,懷疑被水流扯走。警務處處長蕭澤頤傍晚到醫院探望獲救的水警,並表示會與各相關部 ...
強力建議,救生衣加全球定位,和搜索雷達。

啲大飛咪又係大陸人嘅生意,一於要求保安局局長親自坐大飛去大陸交涉,要求放人

引用:
原帖由 6674 於 2021-9-26 07:16 AM 發表

RIP

美國 Coastal Guard 有炮仔,但香港很難獨立成軍。
所以,主動要求駐港部隊協助,中央一定同意。派海軍在大陸海域佈防

東西各放一艘22型導彈快艇作為"主力艦" (只是珠江雙體船咁大),
各有三丶四隻廵邏艇,“西海艦隊” 那款十人15米長的 928-D 便很好。

除了6管25mm機關炮,還可以放紅箭反坦克導彈打海上目標

導彈打走私船。
百多萬一發。$$$

呢D貨品係由香港運返大陸,內地都唔注重反而香港一廂情願高調打擊,王帝唔急太監急

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-9-26 01:38 AM 發表

如果真係搵到條屍,一定掹埋你全家落去陪佢,做佢工人
唔係呀嘛!咁著數

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-9-26 07:00 AM 發表

黃人69無死變廢材
廢柴又好廢材又好,最緊要身體健康

引用:
原帖由 封樓盲俠花滿樓 於 2021-9-26 07:24 AM 發表

以前睇戲話做水鬼好慘㗎😨
會唔會比鯊魚食左㗎

希望冇事。

兇多吉少…!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-26 12:53 AM 發表

水警小艇隊今晨(25日)於沙洲對開進行反走私行動時反艇,女高級督察林婉儀失去蹤影。消息指,事發時水警快艇鎖定一艘目標船隻,相信是走私大飛,,雙方在泊滿船隻的海面上穿梭追逐,其後水警快艇遭大飛惡意撞向右邊船尾,導致其翻側沉沒,而大飛肇事後逃之夭夭。艇上4警全部穿着救生衣,其中3名水警獲救,主要為輕傷,惟女高級督察則下落不明,懷疑被水流扯走。警務處處長蕭澤頤傍晚到醫院探望獲救的水警,並表示會與各相關部 ...
叫中央出軍艦見一隻打沉一隻啦

引用:
原帖由 6674 於 2021-9-26 07:16 AM 發表

RIP

美國 Coastal Guard 有炮仔,但香港很難獨立成軍。
所以,主動要求駐港部隊協助,中央一定同意。派海軍在大陸海域佈防

東西各放一艘22型導彈快艇作為"主力艦" (只是珠江雙體船咁大),
各有三丶四隻廵邏艇,“西海艦隊” 那款十人15米長的 928-D 便很好。

除了6管25mm機關炮,還可以放紅箭反坦克導彈打海上目標

12 ...
班人潛逃去邊? 大陸呀!

自己友 攞支AK 黎掃你添呀 

省港旗兵 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]