• 瀏覽: 9,966
  • 回覆: 73
+9
https://www.youtube.com/watch?v=gwpJ46i12ZU
孟晚舟回國背後的驚心動魄

剛看到這視頻,信不信自行判斷

中國電訊設備供應商華為太子女孟晚舟獲釋後,在加拿大溫哥華乘搭專機,在周六(25日)晚上9時許抵達深圳寶安機場,不少民眾到

恭喜孟晚舟返國

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210925/bkn-20210925200755194-0925_00822_001.html

加拿大呢D鬼地方以後唔好去la.

伲歌雞飯都唔洗隔離啵

睇下中國同香港防疫的分別就知點解到而家都唔敢比香港通關啦!

引用:
原帖由 johnny9236 於 2021-9-25 10:18 PM 發表
加拿大呢D鬼地方以後唔好去la.
孟晚舟喺加拿大轉機,佢唔係去加拿大。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-9-25 10:22 PM 發表
伲歌雞飯都唔洗隔離啵
香港一個澳洲明星仔都可以不隔離,中國華為太子女都要守規矩呀!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-9-25 10:24 PM 發表
加豬隊友

吓? 講到明係間諜?

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-9-25 10:22 PM 發表
伲歌雞飯都唔洗隔離啵
國家有制度,人民守法意識越來越強,特區政府的事問特區政府🤔🤔

孟晚舟可以順利回國

附件

242894119_1558987851130353_2022117223021833673_n.jpg(67.64 KB)

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-25 10:26 PM 發表

香港一個澳洲明星仔都可以不隔離,中國華為太子女都要守規矩呀!
所以大陸點放心放寬香港隔離限制呀!班高官真係正仆街。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-25 10:26 PM 發表

冇計,香港多數人(特別是黃絲)對住白皮就成只哈巴狗咁

引用:
原帖由 謀人寺 於 2021-9-25 10:37 PM 發表

冇計,香港多數人(特別是黃絲)對住白皮就成只哈巴狗咁
黃屍固然係啦!但而家放行係班高官呢!

引用:
伲歌雞飯都唔洗隔離啵
香港政苦帶頭違法人所共知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]