• 瀏覽: 666,064
  • 回覆: 36
  • 追帖: 180
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-11-26 05:57 AM 發表

之前響英國有個BNOer牧師呢頭響集會講完要"香港XX"後過多一個禮拜就響當地中招死左......

果班當日參加集會既黑暴...祝佢地好運啦.....

事實上,有大部份BNOer都係打左針才過去,佢地都驚去到果度人生路不熟下無針打....
打伏針都係一樣中

熱賣及精選
引用:
原帖由 YUENGIL 於 2021-11-26 03:06 PM 發表

新聞
老美1日9萬幾單叫緩和步入正軌
中國一日78單叫又新增,爆疫
黃上腦係冇得救既

美國疫情緩和
美國在過去的一周平均每天新增約9.6萬宗確診,較上月中旬高峰期減少44%,住院率亦較上月下降35%。過敏與感染疾病中心主管福奇表示,這是好消息,防疫工作步入正軌,但仍然須保持謹慎

中國又增68例新冠本土!2省爆疫關聯指向同一度假區
中國5日公布前一日新增 ...
所以現在睇新聞真係可以睇到好火

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-11-27 11:07 PM 發表

12點打完針出來就吃了一大碟咖哩炸雞蛋包飯,2點就紅豆冰,4點就雞尾包,5點仲食左點粟子,7點就燒味飯水果,10點仲整返支甜筒,都算人生更精彩
很爽喔我未夠半年,一夠即約

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-1 03:34 PM 發表

可能這些天使開心到爆,係理大暴動現場個個出嚟自首唔係河馬就大象,有個黑媒大聲問被捕的天使,,河馬河馬妳驚唔驚被警察搞呀,隻天使笑得幾開心,我嚇到唔緊食飯
肥到壓死人

引用:
原帖由 ina_macau 於 2021-12-6 11:49 AM 發表

我希望小朋友平安無事,佢地去到大陰國係無得自己揀。

小朋友已經連續燒了一星期,係非死不可有共同友提議佢去中國領使館睇下有無得羅防疫包以備不時之需,小朋友阿媽就拉黑人地。仲出帖話發燒代表身體免疫系統正常識自己DEFENSE病毒細菌,只要夠營養同休息足夠會自我調節好快好番。
真係弱智冇得救。。。

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-12-6 03:23 PM 發表

唔驚佢自然療法好返, 最好佢到家人一齊感染, 一齊有抗體
中完delta然後中omicron?

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-12-6 05:52 PM 發表

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2284515/即時-港聞-修例風波-開掛之達人-TG管理員認煽惑暴動等罪-判囚58個月

冷氣軍師入冊冇冷氣歎啦,另一個重點就係被充公164萬
咁嘅指揮官級數都係58個月,好似少咗d...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]