• 瀏覽: 955,993
  • 回覆: 39
  • 追帖: 122
+754
引用:
原帖由 big3624 於 2021-12-8 02:06 PM 發表

我係公海話啞女可能係啃老族,被一條傻西走去K兄個埸追住話我涼薄,我回咗一句「你講得啱」就被扣分,可以見到而家幾個道德L,個個以為自己啱晒要替天行道咁

個人覺得啞女單野
最主要都係強調針對個食蕉係新移民身份,個段時間睇大部份港豬係fb各page既留言就係咁
傳媒故意煲起單野,激起港豬反大陸情緒而已🙄
一群豬比人係背後操縱玩弄,仲以為自己好L醒。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-13 01:14 PM 發表

南京大屠殺我地細路仔電視都會做些特輯,日本二次大戰對中國的惡行電視每年也有節目講解,,還有很多愛國電視劇,,,但這10幾年有見過電視做這些特輯嗎有愛國抗戰電視劇嗎,,我只看到日遊日劇日本人多有禮貌日本東西多好,多少人話返鄉下,,,其實洗腦工程真的好厲害,,我不反對去日本旅遊認識去地文化,但全部一面倒說好說好簡直像洗腦,,,可能我都係激烈一派雖然也沒經歷過戰爭,但小日對中國人做過什麼我不會忘記,原 ...
應該都要同班小學雞講埋
日軍控制下既香港
係糧食短缺時期出現食人肉既慘案

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-12-27 11:25 AM 發表
我食早餐時見到有個30多歲的小黃人揸住手機📱話冇裝安心出行,想填紙仔入來,職員即時拒絕該小黃人入來光顧,話政府規定一定要掃安心出行,除非是15歲或以下及65歲或以上才接受填紙仔,否則會被政府罰款及停晚市14天,該小黃人冇晒癮走左
頭先係荃灣廣場
見到隻白皮拖住條叉婆唔戴口罩周圍行
商場職員保安冇人勸喻阻止🤬

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-29 01:40 PM 發表

老婆最新單日確診54萬3千幾人歸西,,真係日日過百萬無難道
總確診好似三個星期前先破五千萬
而家已經迫近五千五百萬🙄

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-12-29 08:14 PM 發表
哈哈,陰尾西人到底投了幾多錢做呢啲白痴研究,不如唔好生存在世上,連呼吸都會污染地球

明白了吧,所以話啲大學所有嘅研究背後都有金主,都係幫金主說話,幫金主說金主想要講嘅嘢。

所以伏必die sales搏命做唔同研究睇吓點樣sell 伏必die

睇完依篇文後
嚇到我下午打算食返個咖哩牛腩飯壓壓驚,夜晚再食蔥油豬扒飯定定神
頭先再同大陸d fd講,通關後上去玩幾日,再請我食水煮牛+農家小炒肉等等!最後一天全日食齋幫下環保🤪

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-12-30 11:19 AM 發表

大陰國報章講中藥危害健康,西人唔信中醫係有理由。
唔信仲好呀
依家中藥材好似連國內都唔夠用
留返比自己用最好🤪

引用:
原帖由 SKY2019 於 2022-1-1 11:44 PM 發表
【Now新聞台】本港出現首宗Omicron重症,一名男子感染Omicron,情況嚴重,他已接種兩劑復必泰疫苗。 

患者為61歲青山醫院精神科男護士,上月20日由英國抵港,在機場檢測確診,並帶有Omicron變異病毒株,周五病情轉為嚴重。
他在去年七月及八月在港接種兩劑復必泰,據了解,他正在深切治療部留醫,需用氧氣協助呼吸及服用瑞德西韋和類固醇等,他本身有糖尿病、肥胖及高膽固醇,是本港首宗Omic ...
瑞德西韋唔係証明左無用既咩😱
點解仲用緊😓

引用:
原帖由 Y-hk 於 2022-1-4 09:25 AM 發表

香港大部份人都相信專家.
現在普遍專家意見都係打復必泰.
事實上, 大多數人冇乜疫苗既專業知識, 唔信專家信邊個.
所以好多人都跟專家意見.
可以話係佢地選擇, 不過係受到專家意見影響之下.
如果將來有事, 雖然話係自己既決定, 我認為班專家都好大責任.
外圍已經開始話打第四針
李家坡之前話共存開始後,只會公佈入醫院數字
港豬成日吹話要有咩批判性思考,但見到外圍世界發生既野都係選擇性失明🙄

引用:
原帖由 geometric 於 2022-1-5 12:22 PM 發表

說開科技,首張國產顯卡「風華一號」正式亮相,對標大約GTX2060水平左右。 

雖然這卡的效能仍未及外國水平,但今次有望打破外國技術壟斷,讓國防機構及一般家用有多一個選擇。緊隨其後,景嘉微的JM9顯示芯片也如箭在弦。下一步的就是要解決和現有專利技術、架構的兼容性及法律問題。任重道遠啊....
應該是RTX2060
GTX10系列之後既系列都改名做RTX

引用:
原帖由 hkc9 於 2022-1-5 01:43 PM 發表

而家打科興的接種中心都少左,想打科興就要去私家醫生那裡打,都是免費的。

好多人,尤其長者都分不清什麼疫苗,所以去接種中心打的,大都是打伏必泰。

唔知道有無市民蒙查查幫老尾試藥呢。
上預約網頁睇
就知道d人幾落力sale伏必中
乜野流動車邊度打伏必中
科興幾乎係唔顯眼位置🙄

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]