• 瀏覽: 955,976
  • 回覆: 4
  • 追帖: 122
+754

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-11-24 10:45 PM 發表

呢度夠有人話安心出行廢架啦.....

成日要健康碼健康碼健康碼....唔用安心出行點會用到健康碼?
安心出行 在下月立法會選舉日會被「馮蛙」按停 !

「李慧鯨子」話 ( 暫停 ) 有助提高投票率

安心出行 作為頭等大事的貞節牌坊 可以暫變小事

安心出行 有被尊重過嗎 ?

不被尊重的與廢, 其實沒有分別 !

引用:
原帖由 bchan77 於 2021-11-25 08:19 PM 發表

同意大大所言,防疫乃頭等大事,絶對凌駕乜嘢爛鬼投票率,港官最叻製造⎾豁免⏌條款,開一先例,第時又可以用第二個理由豁免,而家風頭火勢擴大強制使用安心出行,佢反其道而行,我真係懷疑馮驊呢條友係咪黃底
防疫咁樣玩法 , 如何落實免檢通關 !

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

另外, 港人在粵支援計劃 ( 在港大深圳醫院看病 ) 有效期延長到2022年5月9日 ,
即是港府預算港人( 來/回 ) 有困難 ???

......................................

( 免檢通關 ) 掌握在香港高等高級高端 高分低能 的膠官手裏,

港府手緊, 則中央手鬆 !

港府一直保留對 (外來括免) 開後門!
咁又系嘅, 政府總部的設計理念 ( 門常開 ) , 最賤就是開後門俾鬼入

港府兩年來一直在玩嘢

引用:
原帖由 9wai 於 2021-11-25 07:56 PM 發表

要咁樣嚟提高投票率,咁因為唔使用安心出行而多咗嘅投票率有乜用?呢條木子惠王京子覺得呢啲票會投俾佢?
琼子作為大黨一姐, 上次居然同 木sir 割蓆

做大嘅都不照顧細的 !

引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-12-2 11:03 PM 發表

預一月中,但係部門經理玩嘢唔肯將申請上人事部,依家頭痕中,唉!近日吾妻有抑鬱症,都唔知點算好。
師兄, 我下星期若完成手上的工作,都等不了正苦的恩典

小時候睇足球小將,小志強踢一球可以做十集

港虎同中央博弈, 話要彈隻健康馬出嚟, 但系港虎玩彈弓手又漏後門括免! 話要彈閘(兩年)都未出到閘

澳門隻馬就一馬當先全程快放!

沒有比較就沒有傷害

應該月中我就自己北上探親了!

祝各位北上網友一路順風

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]