• 瀏覽: 924,112
  • 回覆: 107
  • 追帖: 165
+754
報到

引用:
原帖由 owan12345678 於 2021/9/26 09:55 發表

係2014及2019,暴徒倉庫
仲有黃血十字會

班受靶曱甴有GUCCI鞋著

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021/9/27 11:15 發表
企圖謀殺判9年,合理嗎?
男子刀刺何君堯被控企圖謀殺及傷人兩罪判囚9年
http://www.etnet.com.hk/www/tc/news/categorized_news_detail.php?category=latest&newsid=ETN310927593
律政署改咗告交替控罪'傷人'

引用:
原帖由 救火佬 於 2021/9/27 13:37 發表

新聞報,中國海警用直升機,喺機上面向大飛開槍,迫私梟停船。
whatapp都睇咗3、4段片

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021/9/27 22:31 發表

https://www.facebook.com/710476795704610/posts/4582906661794918/

回應吓馮生, 呢度有50隻大飛一齊走,應該點做好?
開槍? 等支援? 等埋佢指揮?
馮仁駁先生

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021/9/27 22:33 發表

要幾賤才能說出這些話,,成狗日話大和解的人睇清楚啦,我地申出和平之手去地只有食住上,唔有權有勢去到盡,日後比咬心口就唔好咸,,
全對

引用:
原帖由 ina_macau 於 2021/9/27 22:46 發表

輕鬆下…
精景

引用:
原帖由 big3624 於 2021/9/28 20:40 發表
最新消息
廣東省公安已拘捕了70多隻大飛負責人,目標為100隻,在貨倉掃走約10億貨,現時查緊誰撞死林高級督察,中央非常重視此案💪🏻💪🏻💪🏻
希望資訊真確

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021/9/30 18:59 發表

我有個深黃朋友曾經做過警察,雖然他當時只是守葵涌警署,但是他與馬鞍山警署做軍裝及EU的警員好熟,因為他們同佢是同屆Passing out
唔排除在當時佢是其中一個將黃💩歪理灌輸俾同佢同屆Passing out嘅警員
呢個26歲有貨,揸架白色躍馬,D相我睇完刪咗

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021/9/30 19:21 發表

呢個26歲有貨,揸架白色躍馬,D相我睇完刪咗
問人攞返,有喇!

祝慶新中國成立72年!
祝祖國繼續進步強大!

正呀

主題標籤 #立法會
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]