• 瀏覽: 956,367
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 122
+754
引用:
原帖由 wing_gun 於 2021-9-25 06:21 PM 發表
呢個可能係隱藏條件

恭喜華為大公主平安回國,國慶前夕最大嘅喜訊

差點收不到50米大刀😅

支持大叔~我希望全部一年內收皮

到,繼續支持。

話說我轉左工啦,入職係有背景調查,我公司應該都算同公眾有啲關係,有啲被查嘅野應該係要符合一啲政府嘅條例,但個checking唔知點解係外國公司做嘅 🙄
當然,間外國公司係我公司搵返黎嘅...

報到

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-9-25 06:56 PM 發表
CGTN 在 youtube 已做緊深圳寶安機場直播,準備一路追蹤孟小姐回歸!
連央視都有youtube直播

今日去買新玩具
我等緊D人拎比我時,睇到有三隻暴徒落鑊新聞,講左一句
正垃圾~

即刻全部人(D sales)靜晒!
以為拎出黎D貨吾掂

我老公話,
洗咩理呢D廢柴?

你開開心心等玩具,
D曱甴等洗pat pat,
根本就係天與地。

比班漢奸
攪到我少左
2年快樂日子
🤬🤬🤬

支持大叔新帖

我估妓協,黑暴期間明目張膽掩護暴徒,罪大惡極

支持大叔💪打殘記協

支持大叔
信中央
信林鄭
撐警隊

將反中組織逐個剷除!!!

最近喺英國同幾個朋友出街食飯,咁啱又講及醫管局同港鐵都被查嘅事。同一位土生土長愛國英國人朋友傾佐依幾句。

我話身為公營機構員工應該盡力配合當局防止更多人犯法。
佢話,"But they agree with the cause."
我就話,"Then they should do the honourable thing and resign. They have certain responsibilities working for the government." 始終唔應該食住政府糧協助反中勢力吖嘛,真係咁有義氣應該劈炮唔撈。
佢就話,"They may not see it like that."

每個職位嘅職責係由員工決定㗎咩? 要求公務員宣誓只係第一步,咁就黑紙白字確認佐佢哋係為邊個服務,冇得再濫用職權採取破壞行為。再下一部就係要培養良好態度。

打咭先🤩🤩

特備節目: 孟晚舟
https://youtu.be/rh2R3SEm7W0

有個叔叔講到喊🥲🥲好感動

提示: 違規內容已被屏蔽
支持大叔
歡迎華為長公主回國
雖然我唔覺得美國會截中國政府包機咁低智
不過見到專機已經到中國境內都特別心安

引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-9-25 05:35 PM 發表
此帖是有關時事政治,請留言集中在時事政治討論,其他題目或閒聊請到其他帖留言。
多謝合作!

英文有云:No news is good news,即無新聞便是最好的新聞,但一個人除非與世隔絕,否則,怎可能做到no news呢? 所以,從實際出發,應該要問:what news is good news? 怎樣的新聞是最好的新聞?

自問自答,大 ...
支持!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]