• 瀏覽: 955,964
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 122
+754
支持大叔!
新聞工作者居然反對假新聞法,想揸正牌講大話,匪夷所思。

支持,報到。

估下一個收皮的系妓協

繼續支持 🙋‍♂️

支持大叔
唔知會唔會三個冠軍
今日真係好日子,期待華為大公主10點多返到深圳

支持大叔,支持收妓協皮!

恭喜華為公主重獲自由!

引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-9-25 17:35 發表
此帖是有關時事政治,請留言集中在時事政治討論,其他題目或閒聊請到其他帖留言。
多謝合作!

英文有云:No news is good news,即無新聞便是最好的新聞,但一個人除非與世隔絕,否則,怎可能做到no news呢? 所以,從實際出發,應該要問:what news is good news? 怎樣的新聞是最好的新聞?

自問自答,大 ...
我估醫管局。

引用:
原帖由 三英小狸 於 2021-9-25 17:53 發表
支持大叔!
個人最希望好好整頓醫療。單眼女事件實在令人髮指。
有“黃色姨鳴”話,方向影到單眼女隻眼無事,唔代表單眼女睇到野喎,又話醫療報告係私隱權,唔可以比人睇喎。

呢個可能係隱藏條件

恭喜華為大公主平安回國,國慶前夕最大嘅喜訊

引用:
原帖由 wing_gun 於 2021-9-25 18:21 發表
呢個可能係隱藏條件

恭喜華為大公主平安回國,國慶前夕最大嘅喜訊

哈哈,這個可能是真正的條件。😂😂😂

支持大叔 💪

孟公主可以回國是今天最大好消息.
我個人覺得今次絕對係中國對美國既一次勝利.
人在美國/加拿大手上, 所謂法治就係睇佢地點樣解讀操控.
根本任佢地玩, 今時今日大家都睇到邊有真法治可言.
主動權在佢地手. 
但係佢地都選擇放人. 
所謂延後檢控其實就係唔告放人. 
美國司法部既公告講晒野都係廢話, 門面工夫. 
承認一些事實陳述唔係認罪. 只係同意一些已發生事實. 
是否足以支持控罪同點解讀是另一回事. 
最重要的事實就是孟公主否認控罪而美加放人. 
美加攞唔到任何回報.
咁既情況之下都要放人其實變相係認輸. 
可能中國會係其他方面有一些回禮, 但係現在睇唔到. 
如果話放兩個加拿大人就算係對等交易就似乎不成比例. 
我會覺得係美國一次對中國既低調示好. 
睇下跟住會唔會陸續有來.  

支持大叔!

CGTN 在 youtube 已做緊深圳寶安機場直播,準備一路追蹤孟小姐回歸!

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-9-25 06:21 PM 發表

有“黃色姨鳴”話,方向影到單眼女隻眼無事,唔代表單眼女睇到野喎,又話醫療報告係私隱權,唔可以比人睇喎。
但係另一條友份報告,當時喺1個鐘內已經被放上FB不斷傳,真係好有私隱喎。黃色物體堅白痴...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]