• 瀏覽: 956,524
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 122
+754
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-1 03:34 PM 發表

可能這些天使開心到爆,係理大暴動現場個個出嚟自首唔係河馬就大象,有個黑媒大聲問被捕的天使,,河馬河馬妳驚唔驚被警察搞呀,隻天使笑得幾開心,我嚇到唔緊食飯
幾時還香港警察一個公道。
某校長係咪要向警方道歉。

附件

D5388F2D-7AA7-4B18-ABF4-CB65777E8F31.jpeg(151.28 KB)

A7AA57A4-998C-4BF7-BB03-21B76CD30E9A.jpeg(163.53 KB)

5324CC1B-E81D-4675-9312-4C37906F9C24.jpeg(300.75 KB)

引用:
原帖由 ina_macau 於 2021-12-1 04:47 PM 發表

幾時還香港警察一個公道。
某校長係咪要向警方道歉。
嚟條老尾人糞身為一校之長無求證無證據就公眾場所老屈警方,多少人因他而出來參加暴動參加政變,,,,現在當所有東西像粉筆字擦去嗎,連簡單一句道歉都無這校長還算是學者嗎,簡直不算係人

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-1 05:18 PM 發表

嚟條老尾人糞身為一校之長無求證無證據就公眾場所老屈警方,多少人因他而出來參加暴動參加政變,,,,現在當所有東西像粉筆字擦去嗎,連簡單一句道歉都無這校長還算是學者嗎,簡直不算係人
咁冇良知唔道歉,就應該扣起佢700幻嘅糧支 !

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2021-12-1 05:31 PM 發表

其實可唔可以每個警察都告條狗長,不實言論,每人告去一次

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-12-1 11:06 AM 發表
張哲瀚粉絲金主繼續洗地

依家佢哋學泛民搞程序公義,一大波水軍粉絲在微博要告果個協會,唔知登登、英英同舊老板東林黨聯合港台娛樂圈使咗幾多錢搞呢壇嘢?

唔通想轉移洗米華個單嘢?

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-1 05:37 PM 發表

絕對贊成 !

引用:
原帖由 geometric 於 2021-12-1 02:52 PM 發表

嘿!嘿!且看看50個酋長洞主合眾國有沒有洞主作反了,如果有洞主作反的話,佢地就可以玩下南北東西戰爭,在太平洋彼岸他們打架的話,總比對咱家歐亞大陸動手好。近年鬧脾氣鬧得最多是加洲,因為加洲一個洲頂到其他49個部落近1/6的GDP。而且,加洲在太平洋邊緣,要海有海,要領空又有領空,要一流企業又有一流企業。加洲如果有有心人公投作反,49個酋長也不知阻不阻止好。
話時話,核設備是儲存在50個部落中的 ...
光復加州,時代曱命

引用:
原帖由 Ming_仔仔 於 2021-12-1 09:45 AM 發表
証實原來黑暴時期班港毒真係用生產日用品如面膜及飲品如咖啡粉來播真毒,難怪理大時個個發冷其實吊緊癮

有部份咖啡粉重流入黃店沖來賣,真係害人不淺
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=3&tid=30305273&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
死火咯!特務q有冇飲咗呢🤔

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-12-1 02:53 PM 發表

那些“天使” 最蠢。
蠢?我懷疑佢哋係僱傭雞。

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-12-1 02:53 PM 發表

那些“天使” 最蠢。
當年一句"為仔睡在彈弓床", 依家為咩

微博東林黨/資本配合尾國甩禍武漢

加麻大係尾國嘅第51洲

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-12-1 06:46 PM 發表

加麻大係尾國嘅第51洲
睇孟晚舟事件就知。

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2021-12-1 17:31 發表

扣糧支。
絕對讚成。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-12-1 17:37 發表

其實係咪可以被屈的警署,那裡的警員,集體去告,為自己的清白攞返公道。