• 瀏覽: 40,015
  • 回覆: 301
+12
可以用魚雷

引用:
原帖由 mboii 於 2021-9-25 04:52 PM 發表
疫情下,中港兩地有限度通關,導致海上走私猖獗,機場對開水域、沙洲及龍鼓灘一帶成為走私熱點 ,不時有「超級大飛」成群結隊出沒,目無王法,前外

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210925/518460555627859968714593.jpeg/FXWzRF5__8aHhaJnf_GfobhMoc3AMTCflcTrhZXE64U

點解走私係 ...
咪係囉,講到咁大規模行動背後係咪有有力人士包庇呀?小心阻人發達繼而引發角安問題喎

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-9-25 06:51 PM 發表
應該揾埋大陸海警出手!大陸人只怕公安!
大陸海警格殺勿論

黃絲泛民黑暴擾亂海域,一定要用國安法捉哂呢班曱由!

茫茫大海, 這帶水流又急, 睇怕都 ......  

釣魚人仕?海關唔得閒,忙緊起底事宜

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-9-25 06:51 PM 發表
應該揾埋大陸海警出手!大陸人只怕公安!
大陸人只怕公安

冇鬼邊有咁放膽

Rip

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mboii 於 2021-9-25 04:52 PM 發表
疫情下,中港兩地有限度通關,導致海上走私猖獗,機場對開水域、沙洲及龍鼓灘一帶成為走私熱點 ,不時有「超級大飛」成群結隊出沒,目無王法,前外

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210925/518460555627859968714593.jpeg/FXWzRF5__8aHhaJnf_GfobhMoc3AMTCflcTrhZXE64U

點解走私係 ...
找內地幫手啦,海域截佢地啦,出埋軍艦啦。

引用:
原帖由 波士早晨 於 2021-9-25 06:07 PM 發表
呢D亡命走私的情況,要有深圳和珠海邊防協助先有效既。
大陸叫你停,你唔停,大陸會開炮!

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2021-9-25 07:15 PM 發表

曱甴思維,睇下遲D點
震怒就捉多幾個黃絲教師黑暴學生下下火立下威,唔好俾班泛民曱由得寸進呎!

引用:
原帖由 hnyl888 於 2021-9-25 06:51 PM 發表
點解深圳同珠海既邊防唔做野? 你懂的......
以前大陸捉到走私可分提成,如果直接打殘咪冇長做長有囉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]