• 瀏覽: 29,109
  • 回覆: 349
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-9-25 05:19 PM 發表
督曬灰返到去睇怕都。。。
佢地返去有最愛大嘛食

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-9-25 04:32 PM 發表
華為副董事長孟晚舟在加拿大被捕近3年,終沒有認罪下獲撤銷引渡美國,重獲自由。孟晚舟在乘坐中國政府包機返國途中更新微信,發表長篇感言,表示我們幸運生在一個和平的時代,中國在共產黨領導下走向繁榮昌盛,沒有

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3065000/3067663/index_1024.jpg

好感動 終於回家了 讓祖國 ...
歡迎回國👍

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-9-25 05:20 PM 發表

🤔死線是定了十月一國慶前要放人?

所以感謝祖國?
賴c登做到嘢 國慶前當送大禮

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-9-25 05:06 PM 發表

吾係屈,佢承認自己做過D誤導行為,咁咪即係認罪囉,咁表述法大家好落台! 不過最吾想可能係佢老豆同佢自己,本來已身懷大量資產係外國,印印腳,而家跼任返大6,有多例子,如許+印,馬云,海航.... 前車可鑑,最後可能衰收尾
誤導又係咩罪呀低能
最多咪民事,叫匯豐告華為囉

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-9-25 05:06 PM 發表

吾係屈,佢承認自己做過D誤導行為,咁咪即係認罪囉,咁表述法大家好落台! 不過最吾想可能係佢老豆同佢自己,本來已身懷大量資產係外國,印印腳,而家跼任返大6,有多例子,如許+印,馬云,海航.... 前車可鑑,最後可能衰收尾
無知真悲哀🤔🤔

真係影衰中國大陸同胞

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-9-25 04:32 PM 發表
華為副董事長孟晚舟在加拿大被捕近3年,終沒有認罪下獲撤銷引渡美國,重獲自由。孟晚舟在乘坐中國政府包機返國途中更新微信,發表長篇感言,表示我們幸運生在一個和平的時代,中國在共產黨領導下走向繁榮昌盛,沒有

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3065000/3067663/index_1024.jpg

好感動 終於回家了 讓祖國 ...
我們不能忘記屈辱💪💪

沒有強迫綁架,就沒有自由?

引用:
原帖由 josonlai 於 2021-9-25 04:46 PM 發表
激死曱甴。。
曱甴無被激死,行出街都會被踩死。
😆😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-9-25 05:10 PM 發表
看見法國剛剛才被搶訂單。 現在就孟晚舟獲釋。
明顯國力的分別。
中國加油!
唔好又講法國啦,上一次阿已豬康單野已告知,沒有強大的國家我們什麼都不是,教育小朋友有國才有家😎😎

佢講嘅係事實
你有人質,我舉一手一樣可以有
你有能力,我何嘗沒有?
睇睇弱國加拿大,就最明顯
人就扣喺你度,你能自主到乜?
談判什麼都唔駛你參與
成件事結果只會直接間接影響其他人投資甚至途經加拿大信心

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-25 05:19 PM 發表
孟小姐好嘢,中國人好嘢
YC已經跌到 滿地玻璃碎,老美又跪了

引用:

你真係了解佢有口述或簽字承認?
定係美國佬自己响起訴書度寫上去?
搞清楚啲情節先講啦…
🤣🤣🤣

引用:

如果美國夠料入罪,就吾駛搞咁多年啦!

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-9-25 05:19 PM 發表

國力差得遠法蘭西算老幾
一個講就兇狠做就碌諗的。。。。😅😅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]