• 瀏覽: 61,185
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
+17
引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-25 03:21 PM 發表
我嘅大哥患了腸癌,他的老婆和女兒全家用BNO移民英國,留低大哥痛苦孤獨的去世,希望佢哋中美國肺炎🙏🙏🙏
不是吧  老婆和女都咁忍心  好殘忍

引用:
原帖由 綠色獅子 於 2021-9-25 08:04 PM 發表

一家唔知一家事,做兄弟姊妹嘅緊係會幫反自己既哥哥講說話;但內裡又點會知人家哥哥怎樣對待兩母女呢?應該係有啲野先令到女方做到咁絕情;但如果比我係個女人又真係做唔出咁殘忍囉 😖
但點都好  既然個老公有重病係咁嘅環境點走得落呢
有d野過後係無得後悔的

引用:
原帖由 四大軍區 於 2021-9-25 06:42 PM 發表

黃屍班冚家鏟好撚陰質!又殘忍!
由果場黑暴到疫情  原來咩人都有真係乜都做得出

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-25 09:30 PM 發表

父親痛錫女兒供到讀大學,而只有老婆欺負佢脾氣好性格柔弱
個女讀完大學都咁唔識諗  無計啦
而個老婆就食住佢  但點解可以咁無人性呢

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-25 10:06 PM 發表

佢老婆時常欺負佢脾氣好性格柔弱,因己7O多歲退休多年,佢老婆好惡,又斤斤計較,大哥供滿有層樓,但討好老婆只有老婆單獨有名,而佢是沒有名的
錫老婆係好事 但如果知道老婆咁樣就應該要好好保護下自己先啱  哎 而到晚年有病到頭來係咁樣過

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-25 10:28 PM 發表

佢好緊張佢老婆㗎,為咗討好佢,小小事都同老婆講
但到頭來個老婆咁樣對佢喎
有些女人就係比男人仲壞左 到頭來自己丞受

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-25 11:15 PM 發表

我都有話過佢,平時早餐和午餐只是吃一個麫包,死慳死抵有一筆遺產用來做殮葬費,有剩都係留被家人,吃得不好也會生癌啊!
都好明白你心情  睇完你寫出來都唔知講乜好
你大哥咁就一世了 好似做人都未享受過
所以做人除了對家人好之外也要對自己好一點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]