• 瀏覽: 60,774
  • 回覆: 448
  • 追帖: 2
+17
依D BNOer 吾會有仔女, 又吾會老!

引用:
原帖由 子月月 於 2021-9-25 04:16 PM 發表

如何暴政法?
佢殺晒你全家?死剩你?
你出入有秘密警察跟蹤你?
捉左你勞改?
如果係暴政,你仲可以上網留呢啲言??
犯民多年來盡力反對起樓建屋,引起民怨來反政府,你們傻,中晒計。

而家犯民收皮,黎緊會加快起樓,看遠小小唔該^^

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-25 03:21 PM 發表
我嘅大哥患了腸癌,他的老婆和女兒全家用BNO移民英國,留低大哥痛苦孤獨的去世,希望佢哋中美國肺炎🙏🙏🙏
咁仆街嘅? 明知老公/阿爸都唔等得幾耐,點解唔陪埋佢行最後一程先過去呢?呢d死仆街喺英國乞食都唔好再返香港呀

Every cockroach must be an asshole 

黃毛都係冷血

引用:
原帖由 wanchaiferry 於 2021-9-25 04:55 PM 發表

無關個妹事,如果國家做得好,無人想離開。
係班on9仔以為蠅國好好,去到就知囉

引用:
原帖由 lcyllya 於 2021-9-29 04:02 PM 發表

咁仆街嘅? 明知老公/阿爸都唔等得幾耐,點解唔陪埋佢行最後一程先過去呢?呢d死仆街喺英國乞食都唔好再返香港呀
我都係咁樣想,所以好憎這2個仆街八婆

曱甴無人性

引用:
原帖由 lcyllya 於 2021-9-29 04:02 PM 發表

我有勸過佢女兒等佢去世後才移民但不聽,非常自私

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]