• 瀏覽: 8,877
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+11
交換人質

引用:
原帖由 心即性.性即是道 於 2021-9-25 09:14 AM 發表
一換二
華為富甲一方科研人材仔仔,一個孟晚舟值錢過2000萬個平民

引用:
原帖由 急屎 於 2021-9-25 10:06 AM 發表

你攪錯左一個重要嘅根源,呢單野係政治事件,同法律毫無關係!而所謂法律,喺政前面前不值一提!
既然係政治事件,咁又點解要上法庭受審?。。。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-25 09:12 AM 發表
加拿大總理杜魯多(Justin Trudeau)9月24日表示,兩名於中國被扣押的加拿大公民已經啟程回國,他們乘坐的飛機已經離開中國空域,預計當地時間25日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210925/518359034537971712231647.jpeg/_97ciC6QuQOGzNVN--aLepdHfhpDEpRt5I-FhOSPhYQ?v=w1280r16_9
完滿解決

加拿大真係柒到無倫!堂堂大國,毫無自主!左搖右擺,聽命於人!可憐!

應該一早捉番一加一美做人質,事情就會快些解決

引用:
原帖由 學到老 於 2021-9-25 11:17 AM 發表

杜魯多政黨係生意人,條件配合就要返華為啦
杜友多衹係老尾契弟 !
係9月7日華為宣佈解散加拿大分部,裁員4500人,拒絕向加拿大授權5G專利..
杜友多即變先知死 !

哈哈哈真係好笑

垃圾盜老多!!!醜出國際!!
完全冇自控能力,任人擺佈!!

有後續 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-25 09:25 AM 發表
人質交換!

但加拿大食咗華為幾多官司費用?肥過肥仔水!
格局小既人先會關心呢D細米

終於都用人質來交換完場

政治就係咁玩

點解要放
孟小姐要返
但加拿大人唔放得

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-9-25 10:35 AM 發表

你咁樣咪對日後中國影響好大囉!第一如果其他外國商人睇到依件事嘅話咁仲有邊個入嚟做中國做生意呢?第二間碟罪犯都可以咁快放嘅話,咁究竟個間諜罪係真定係假?我真係希望呢個新聞係假㗎囉
其他國家人係唔敢去加拿大做生意多D, 過境都可以有理無理捉你幾年, 今日就認老美做大佬殺人放火都聽大佬指揮, 聽日認印度做大佬又得認塔利班做大佬又得

二名罪犯換一個無辜生意人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]