• 瀏覽: 8,906
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-25 09:27 AM 發表

唔一定。
匯豐找數

加拿大枉作小人,輸到貼地!

點可以咁快放兩條死白鬼㗎?😏

引用:
原帖由 eliskw2000 於 25-9-2021 09:32 發表

每個case不同,而且好睇同美國既協議內容。
協議凌駕法律係唔係等於法律已死

都唔明點解要交還嗰兩個人你搞到人哋認為真係人質交換囉你就算交還都要做下表面功夫先啦大佬 唉

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-9-25 09:26 AM 發表

其實無罪釋放,堂費是否由控方付?
你攪錯左一個重要嘅根源,呢單野係政治事件,同法律毫無關係!而所謂法律,喺政前面前不值一提!

引用:
原帖由 急屎 於 2021-9-25 10:06 AM 發表

你攪錯左一個重要嘅根源,呢單野係政治事件,同法律毫無關係!而所謂法律,喺政前面前不值一提!
雖然話政治事件,但在法庭審理,點可能唔跟法律程序,無罪釋放還要付堂費,太難看了吧

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-9-25 10:03 AM 發表
都唔明點解要交還嗰兩個人你搞到人哋認為真係人質交換囉你就算交還都要做下表面功夫先啦大佬 唉
中國用兩個二打六交換一個重要人物,策略成功!

如果中國唔快放,加拿大也不會快放人,一定傾好了!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-9-25 10:08 AM 發表

雖然話政治事件,但在法庭審理,點可能唔跟法律程序,無罪釋放還要付堂費,太難看了吧
難看?9up話人地有大殺傷力武器,跟住就將人地滅國,話人地冇人權,又將人地滅國⋯⋯難看嗎?政治講嘅係實力,加拿大只係一隻狗,法庭只係一件工具,拳頭硬先係王道!

引用:
原帖由 急屎 於 2021-9-25 10:14 AM 發表

難看?9up話人地有大殺傷力武器,跟住就將人地滅國,話人地冇人權,又將人地滅國⋯⋯難看嗎?政治講嘅係實力,加拿大只係一隻狗,法庭只係一件工具,拳頭硬先係王道!
咁又係,加拿犬攬實美國拳頭,就唔怕世人鬧、恥笑!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-9-25 10:13 AM 發表

中國用兩個二打六交換一個重要人物,策略成功!

如果中國唔快放,加拿大也不會快放人,一定傾好了!
你唔好同我講策唔策略成功嘅問題,而家係面子嘅問題你明唔明,人哋嗰邊嘅宣傳你係人質事件啊你仲放得咁快你最少做下個樣啊,如果呢兩條加拿大又真係放得咁快嘅話咁究竟嗰兩條友有冇間諜罪呢?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-9-25 10:17 AM 發表

你唔好同我講策唔策略成功嘅問題,而家係面子嘅問題你明唔明,人哋嗰邊嘅宣傳你係人質事件啊你仲放得咁快你最少做下個樣啊,如果呢兩條加拿大又真係放得咁快嘅話咁究竟嗰兩條友有冇間諜罪呢?
中國唔即時放,加國又唔肯即時放,咁又唔知要僵持幾耐? 而家都叫雙贏,雙方落到台,之後中國可以慢慢報仇,
你要知道,孟對中國重要,兩只二打六對中國不重要,既然中國目的己達到,兩只野快d走仲好。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-25 10:01 AM 發表

協議凌駕法律係唔係等於法律已死
又話民主社會法治社會,最後又係人治!on 9 白種狗!

引用:
原帖由 急屎 於 2021-9-25 10:14 AM 發表

所以中國人一定要站起來,不可以好似以前咁俾鬼佬欺負!

俾返兩件蛋散你哋啦!
杜魯多都算係愛國民!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]