• 瀏覽: 36,711
  • 回覆: 399
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 cvcv105 於 2021-9-25 10:01 AM 發表

做一個懂分辨是非既人
是與非,誰來分對錯?

熱賣及精選
應該放一殺一才能一洩心頭之憤

點解肥佬黎唔係協議一部分,冇得放?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-25 09:26 AM 發表

杜老多銻左果大執鬍鬚之後,做野都順左咁喎!
可能去睇過風水,而家成個靚仔晒,不過佢老婆肥左成個碼

大大話: 杜仔,你跟果班漢堡狗冇L用架,佢地一日衰過一日,撇甩佢跟我喇,擔保你無可限量.

2換1

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2021-9-25 09:43 AM 發表

你估杜狗話事!美國佬叫放就放!
西方的民主核心價值就是要聽命於美帝執行政治霸凌,幸好這個世上仍有中國、俄羅斯..... 這等國家勇於對抗,不做無恥走狗。

引用:
原帖由 麻醉 於 2021-9-25 09:19 AM 發表

重以為有幾勁、原來交換人質😂😂😂😂
係啊, 點勁得過拜凳瀨屎呢

當年毛澤東一窮二白都要製造原子彈是何等明智!

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-25 09:12 AM 發表

加拿大總理杜魯多指,遭中方拘押的加拿大公民邁克爾和前外交官康明凱已離開中國,正乘坐飛機返回加拿大。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20210925/entries_614e73de335d194e78b0d88c_2061111408_big_1632531480.jpg

呢世界又黑暗又搵野來搞, 正一你老味吖!!
...
勁,原來全世界都係咁
政治凌架法律

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-25 09:23 AM 發表

係咪真嫁? 呢兩個已定罪的。
我就不信,販毒呀

引用:
原帖由 cvcv105 於 2021-9-25 09:51 AM 發表

有時諗唔明,點解班仆街會認為美加拿大捉得啱?
漢奸係刻在骨子裡
分分鍾人地成家都係漢奸

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-9-25 09:18 AM 發表

中國養多兩個罪犯根本就幾乎需要錢。 但系孟晚舟就花費超千萬美元嘅律師費。
孟晚舟住豪宅去演唱會吃山珍海味

兩條友在監獄里吃蛋花湯

交換人質 😂

奸邪妖獸自稱「無限正義,絕不做『黑暗枱底交易』。」

原來只不過笑話一句。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]