• 瀏覽: 48,685
  • 回覆: 584
+20
一幅圖, 二件喜訊.  

附件

003.jpg(41.96 KB)

2021-9-26 12:12 AM

加拿大佬正蠢仔,精人出口笨人出手,累了自己國家和國民。

引用:
原帖由 rainy168 於 2021-9-26 12:21 AM 發表
加拿大佬正蠢仔,精人出口笨人出手,累了自己國家和國民。
同加拿大斷交也不為過
太陰險小人契弟

引用:
原帖由 green2016 於 2021-9-25 07:52 AM 發表
法新社報道,獲釋的華為副董事長孟晚舟登機離開加拿大,返回中國。

恭喜恭喜,快回中國,以後快快樂樂,身體健康

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1612188-20210925.htm?spTabChangeable=0
恭喜孟小姐,平安無事!

睇新聞見到孟小姐原來用香港特區護照離開加拿大,點解唔用中國護照?

引用:
原帖由 onnam 於 2021-9-25 07:27 PM 發表

唔知美國收咗幾多億贖金先肯叫加拿大放人呢?
一蚊都唔洗俾,中國用兩個加拿大間諜康明凱同邁克爾交換。
孟晚舟係國際博奕籌碼唔會死,但呢兩條鬼佬隨時都可以。

孟晚舟歡迎回家

附件

mfile_1612273_1_L_20210925223109.jpg(228.82 KB)

2021-9-26 05:54 AM

孟晚舟到達深圳機場直播
https://youtu.be/Q6q_K5wVVk8

要買部mate 40 慶祝了

人地美加唔使定你罪都可以軟禁你3年,2個加拿大人定咗間諜罪都要放人,高低立見🧐

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-25 08:05 PM 發表

美國可以叫第二個國家捉中國人,都有D實力。
中國就未必有能力叫第二個國家捉美國人
唔係能唔能力既問題,而係冇一個國家會好似尾角咁賤。

東升西降,中國人終於硬起來,非常之感動。

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2021-9-26 08:03 AM 發表
要買部mate 40 慶祝了
最新 p50 呢?

加拿大盜佬多好事多為那使上身; 做尾國哈巴狗; 呢舖輸得慘!

引用:
原帖由 華爾街之狼 於 2021-9-26 03:00 AM 發表

一蚊都唔洗俾,中國用兩個加拿大間諜康明凱同邁克爾交換。
孟晚舟係國際博奕籌碼唔會死,但呢兩條鬼佬隨時都可以。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]