• 瀏覽: 28,636
  • 回覆: 201
+2
美國德州近日發生驚悚滅門血案,一名15歲少年殺害自己的3名家人以及2隻寵物犬,還把屍體照片放上網炫耀,警方到場調查時拒捕自轟身亡。

槍擊案在美國已不是什麼新鮮的事,但將全家大小和寵物犬一併槍殺的,還是比較少見,看看現在的美國,連十多歲的少年都可以如此冷血,還談什麼未來。

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 歲少年槍殺全家網上發屍照-警到場自轟亡

一定係受左暴政啲打壓被迫勇武抗暴

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-9-25 07:17 AM 發表
美國德州近日發生驚悚滅門血案,一名15歲少年殺害自己的3名家人以及2隻寵物犬,還把屍體照片放上網炫耀,警方到場調查時拒捕自轟身亡。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/688de0bf2746bc708d6e4cd67228ed4f/stheadline/inewsmedia/20210923/share_2021092320555015088.jpg
又係美國
日日都有呢啲仆街嘢

上帝一定打佢落地獄

優秀的少年

大 陸 禁 未 成 年 人 打 機 又 話 限 制 自 由 . 

美 國 就 連 槍 都 唔 禁 .

呢 D 就 係 王 仁 响 往 的 民 主 自 由  ? 

自由民主真可愛, 隨時可以全家, 同埋啲狗一齊上天堂

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-25 07:31 AM 發表
大 陸 禁 未 成 年 人 打 機 又 話 限 制 自 由 . 

生的自由!

死的隨機!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-25 07:31 AM 發表

故此美國每年民間死於槍擊人數是以萬計!

引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-25 07:40 AM 發表

死 於 4 人 以 下 的 , 已 經 唔 會 上 新 聞 , 無 新 聞 價 值

引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-25 07:40 AM 發表

今年至五月底已經有17000多人死於槍下!

民主自由到咁杏家橙

引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-25 07:45 AM 發表

今年至五月底已經有17000多人死於槍下!
可 能 老 尾 想 減 少 人 口

民主大國

係美國呢D日日發生,唔算係新聞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]