• 瀏覽: 68,344
  • 回覆: 507
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 carol2017 於 2021-9-25 01:13 PM 發表
孟在加拿大反而有自由,
一回到中國, 閉關鎖國, 反而冇自由
帶主腳鎖叫自由

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-9-25 05:51 AM 發表
華為公主終於獲釋可以走了 !  

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210925/518308918552694784321765.jpeg/sPLq6NCjIqVfvnZtWR9qa1X3i5YVhFoMpUJH2KVCR9g

華為副董事長孟晚舟9月24日與美國司法部門達成延期起訴協議後,加拿大法院同日結束對孟晚舟的 ...
孟晚舟律師已經提出上訴,向法庭要求繼續引渡聆訊👌🏼

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-9-25 06:42 AM 發表
「指孟晚舟承認就華為在伊朗的生意誤導銀行…」

一早承認咪唔駛搞咁耐囉!!
伊朗並沒有受到聯合國制裁,即孟晚舟並無違返國際法

引用:
原帖由 66infinity 於 2021-9-25 02:59 PM 發表

伊朗並沒有受到聯合國制裁,即孟晚舟並無違返國際法
問題方是5仔..........借5仔名義拿下孟小姐.........借騙銀行罪名提出引渡......!!
利用金融罪名老屈........之後綁架孟小姐去美國........!!

假如不是世界政治格局改變..........孟小姐一世都無可能回國.....!!

趕得切買ip13

引用:
原帖由 montejo 於 2021-9-25 10:02 AM 發表

伊朗禁運禁做生意,其實聯合國和中國有冇簽署同意?除咗美國,加拿大和其實幾眼有冇簽署同意?
美國單方面阻止銀行同伊朗做生意,美國自己的法律,但就逼全世界使用美元的銀行遵守,根本是美國傲慢,要全世界跟從美國指示

引用:
原帖由 k514 於 2021-9-25 11:56 AM 發表

傻仔如果承認就係去尾角唔係返中國啦,用吓腦啦
睇係報紙啦傻佬

引用:
原帖由 noel2046 於 2021-9-25 03:32 PM 發表

睇係報紙啦傻佬
原來認罪唔駛引導返尾角,真係咁叫法治

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-9-25 05:51 AM 發表
華為公主終於獲釋可以走了 !  

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210925/518308918552694784321765.jpeg/sPLq6NCjIqVfvnZtWR9qa1X3i5YVhFoMpUJH2KVCR9g

華為副董事長孟晚舟9月24日與美國司法部門達成延期起訴協議後,加拿大法院同日結束對孟晚舟的 ...
法治國家?美國法吧。。笑L死既走狗國

引用:
原帖由 k514 於 2021-9-25 02:50 PM 發表

帶主腳鎖叫自由
終角電子腳鎖比實體腳鎖更恐怖

孟晚舟D英文都幾好

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-9-25 01:33 PM 發表

有幻覺,最理想方法係求醫
你同美國講啦。

引用:
原帖由 owen112233441 於 2021-9-25 12:11 PM 發表

唔係人地鍾意,係你自己死牛一面頸啫
係你堅持唔理性。

引用:
原帖由 owen112233441 於 2021-9-25 11:59 AM 發表

你做人真係太過死板,讀死書就係你依種人
理性d啦。

引用:
原帖由 oyear 於 2021-9-25 11:12 AM 發表

我見你話美國賤,甘我又假定你唔係盲反中國。

問題係協議只有協議內容係協議。
你話 報導*話* 協議內容孟小姐點點點, 同;
美司法部 *話* 由於孟小姐點點點,所以

呢度本身已經係協議內容 之外既 新聞部聲明。完全就唔係協議真正內容
同係咪反中無關,我係話你知美國聲明,你自己分析啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]