• 瀏覽: 33,896
  • 回覆: 507
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-25 06:27 AM 發表

佢承認誤導銀行,令美國之後告華為,多樣野當係證據。
美國告人,尤其國家利益,要有證據既咩?
偽造咩總之屈你就得

熱賣及精選
引用:
原帖由 oyear 於 2021-9-25 06:52 AM 發表

美國告人,尤其國家利益,要有證據既咩?
偽造咩總之屈你就得
要扮有證據。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-25 06:27 AM 發表

現在美國搞華為,已經不需要所謂的法律,直接硬來,所以那些所謂的證據是沒有什麼價值的。

引用:

而作為協議一部分,她否認控罪。各自表述?
擺明美狗跪低啦

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-25 06:52 AM 發表

要扮有證據。
甘就軟禁式坐左 3年啦。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-9-25 06:48 AM 發表

唔止香港啲分裂國家組織,連華盛頓偽民主政權都受相向政權獻媚賣乖
唔通美國窮得咁緊要?點解唔同中國打到底?奇怪的是又冇大大聲講自己同中國make big deal!!!唔似中國同美國買野wo!無啦啦放人!?

By the way, 若我是美國人,我覺得敗登真係做得好難睇,敗走阿富汗,放孟女。美國示弱世界第一?

引用:
原帖由 謀人寺 於 2021-9-25 06:53 AM 發表

而作為協議一部分,她否認控罪。各自表述?
擺明美狗跪低啦
協議都有得各自表述?

告9個垃圾加拿大政府啦,軟禁左三年浪費咗三年時間賠償一切損失

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-9-25 06:42 AM 發表

「指孟晚舟承認就華為在伊朗的生意誤導銀行…」

一早承認咪唔駛搞咁耐囉!!
其實你反中就唔駛用腦。
承認左本身就可以告啦。
點解要簽協議放人呀? 加拿大話法治國家播, 一個疑犯承認左,點解反而放人?

肯定係加拿大唔想再淌混水, 投訴美國let go, 唔好再迫我捉住人。 大家各自方話應付媒體,孟小姐走人。

引用:
原帖由 ONZ... 於 2021-9-25 06:48 AM 發表

有咩出奇? 個控罪本身已經係大話
依然有好多人誤認為美國就代表正義。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-25 06:56 AM 發表

協議都有得各自表述?
呢樣你去問美國政府?新聞內容是否認控罪,但美國又放人

美債,澳門賭牌和香港地產商就係今次 show hand 的賭注,美國知道自己玩唔起,只好收皮。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-9-25 05:51 AM 發表

華為公主終於獲釋可以走了 !  

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210925/518308918552694784321765.jpeg/sPLq6NCjIqVfvnZtWR9qa1X3i5YVhFoMpUJH2KVCR9g

華為副董事長孟晚舟9月24日與美國司法部門達成延期起訴協議後,加拿大法院同日結束對孟晚舟的 ...
終於有個完結......

加拿大人

老美,格拿底 合謀 擄人勒索,交贖金放人, 強盜本色

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]