• 瀏覽: 6,905
  • 回覆: 60
+4
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 11:51 AM 發表

邊個吸毒
邊個吸煙?!

但物品自由定價賣,仲想呃多筆錢。

我一直都好佩服呢啲組織

明明所有話得事既人都拉晒啦

仲有人走出黎可以解散既

臨死都仲想屈一筆錢

傻仔仲敢科水

話唔埋會上身都唔定

呢個仆街組織由頭到尾都唔應該出世
真係要比警察拉先識驚,依家班細路唔見棺材唔流眼淚

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 08:32 AM 發表
點都好啦!最緊要身體健康
都要祝狗哥年年有今日

將會開放最後一次產品訂購所得款項會全數支援還押成員/前成員,如還押所需的物資費用及律師費等

臨尾都要掠多次水

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 09:49 AM 發表

食得清淡,又可以戒煙戒酒,唔錯唔錯
唔係你坐緊係講風涼話

以為好型好威,班仆街係時候找數

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 08:32 AM 發表
點都好啦!最緊要身體健康
冇錯,最緊要健健康康,睇北京點樣收晒班黑暴皮

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-9-25 10:46 AM 發表
on9 曱甴,全部頭頭都被人拉晒,想唔解散都唔得啦。幾條乳臭未乾嘅白痴細路,想推翻政府喎。睇美國啲電影呢,或者會有嘅,現實上係無可能囉。就算喺美國,個總統都係老到老人痴呆嘅拜山,或者差不多痴線嘅侵侵啦。連搵個後生少少嘅都無呀。
又話決不言退

無黑金錢比律師費嗎

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-9-25 04:47 AM 發表
賢學思政宣佈正式解散,指組織現時已再無運作空間,即日起遣散組織所有成員及義工,並停止組織一切事務。賢學思政於2020

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/42ed176724afe2afb14f4a13093a8b56/stheadline/inewsmedia/20210925/_2021092502061881954.jpg ...
你班腦殘都低低地,係中國的土地上反中國邊可能有空間,你地食政府有沒有感恩?🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]