• 瀏覽: 6,975
  • 回覆: 60
+4
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 09:39 AM 發表

坐監又好坐巴士又好,最緊要身體健康
長期坐監身體狀況應該不錯 葉繼歡就係例子

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 08:32 AM 發表
點都好啦!最緊要身體健康
用解散呢啲分裂國家組織黎向政權獻媚,以搏取對佢地之前傷天害理泯滅人性既行為既往不咎,無骨氣又太肉麻

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 09:49 AM 發表

感唔感動?興唔興奮
睇到班曱甴展現佢地醜陋既真面目梗係興奮

更興奮係佢地跪低向政權獻媚後,一樣要為佢地之前所做既傷天害理泯滅人付出代價

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 09:54 AM 發表

不過點都好啦!都係嗰句,最緊要身體健康,健康就係財富
無錯,喺獄中身體健康過埋餘身,咪兩腳一伸逃避佢地既刑責咁便宜佢地

on9 曱甴,全部頭頭都被人拉晒,想唔解散都唔得啦。幾條乳臭未乾嘅白痴細路,想推翻政府喎。睇美國啲電影呢,或者會有嘅,現實上係無可能囉。就算喺美國,個總統都係老到老人痴呆嘅拜山,或者差不多痴線嘅侵侵啦。連搵個後生少少嘅都無呀。

驚坐監?

收皮 

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 09:49 AM 發表

食得清淡,又可以戒煙戒酒,唔錯唔錯
戒毒

梗係無運行啦,喺中國嘅地方搞反中亂港嘅勾當,唔死得已經好彩數啦,仲話要繼續運作,乜嘢人嚟㗎

試咗條紅線原來係堅嘅,不過已經中伏!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 08:32 AM 發表
點都好啦!最緊要身體健康
坐終身的黃屍曱甴漢奸走狗,我望佢地長命120歲,過耐d精彩人生架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]