• 瀏覽: 24,949
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
孟女士有冇認罪先?
有認罪就唔係無理拘押啦!
替啲加拿大律師感到可惜
咁大舊美味嘅肥肉
食咁少就無得再食落去

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-25 12:06 AM 發表
太好喇!真係心痛死我啦
由你把口講出呢句說話.....真係令人難以置信..
最緊要記得五個字...篤灰保平安..珍重

引用:
原帖由 laws168168 於 2021-9-25 00:44 發表
一天沒放人,一天不能信!
x2 大麻國立即放人

又傳獲釋?!!傳咗好耐喎。

呢次匯豐大L鑊, 諗住夾埋美國老屈孟晚舟,文件顯示匯豐一早知情.
美國可能會告匯豐明知對方涉及伊朗業務,罰佢二三百億.

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-25 12:05 AM 發表

大公文匯全媒體報道:據多間外媒報道,華為副董事長孟晚舟當地時間24日將以視像方式,出席美國紐約聯邦法院的聆訊,料將獲延期起訴協議。加拿大廣播公司(CBC)報道稱,若紐約法院同意結束引渡,孟晚舟將最快可以在9月24日結束軟禁生活。

《華爾街日報》同日也引述知情人士報道,美國司法部已與華為孟晚舟方面達成協議,將容許孟晚舟返回中國。

孟晚舟自2018年12月1日在加拿大溫哥華 ...
狗閪尾狗正仆街!

啲綁匪仲狼過恐怖分子

綁架,迫認罪,收贖金,放人?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-9-25 12:53 AM 發表
有做過就要認罪啦,無謂死撐喇
你同荔枝角啲手Joke講

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-25 12:05 AM 發表

大公文匯全媒體報道:據多間外媒報道,華為副董事長孟晚舟當地時間24日將以視像方式,出席美國紐約聯邦法院的聆訊,料將獲延期起訴協議。加拿大廣播公司(CBC)報道稱,若紐約法院同意結束引渡,孟晚舟將最快可以在9月24日結束軟禁生活。

《華爾街日報》同日也引述知情人士報道,美國司法部已與華為孟晚舟方面達成協議,將容許孟晚舟返回中國。

即係中國跪低

卜街美國.

國際強盜. 

仆街民煮大國,放長雙眼,民煮大國實有報應

引用:

同海盜無乜分別?
但美國可以理直氣壯?

雖然想佢早啲回家,但冇罪就唔可以亂認

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]