• 瀏覽: 21,834
  • 回覆: 152
+4
唔係化,咁都食

引用:
原帖由 外星baby 於 2021-9-24 03:40 PM 發表
珍惜食物、「咪做大嘥鬼」是美德,不過近日有港男在米線店用餐時,見到隔離枱碗米線食剩了一半,由於不想浪費食物,於是「包底」食清光,更將事件於網上分享。但大部份網民不支持事主的做法,認為此舉不衛生,尤其在...

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3065000/3066655/noodle_exmobile_20210924_cc_1024.png ...
其實間唔中我去快餐店的時候都見到這些情形,但我只是會視而不見原因是有頭髮 邊個想做癩痢吖所以我們要留番最後一些專嚴俾佢😑

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-9-24 03:47 PM 發表
2手米線???
可能係靚女,想食佢 d 口水

每日咁多廚餘基本上一年到晚佢唔使煮飯都食唔晒,又唔見佢拎返屋企?
根本呢條友黐線成分居多。

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-9-24 04:03 PM 發表
博乜吖???係咪見隔離枱果個係靚女吖???
9成9係啦 試下係麻甩佬食剩

垃圾

3秒前美食,3秒後垃圾
其實咩野道理?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-24 04:07 PM 發表

人講你又信…輸死未天光
x2

引用:
原帖由 外星baby 於 2021-9-24 03:40 PM 發表
珍惜食物、「咪做大嘥鬼」是美德,不過近日有港男在米線店用餐時,見到隔離枱碗米線食剩了一半,由於不想浪費食物,於是「包底」食清光,更將事件於網上分享。但大部份網民不支持事主的做法,認為此舉不衛生,尤其在...

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3065000/3066655/noodle_exmobile_20210924_cc_1024.png ...
Errr....我嘅睇法係..

痴線的, 可能隔離枱係夢中情人.

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-9-24 04:03 PM 發表
博乜吖???係咪見隔離枱果個係靚女吖???
肯定係靚女食剩嘅

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-9-24 04:19 PM 發表
如果係未成年美少女食剩,我會食埋!
@綠腳趾 馬沙兄,你又有同道。

係咪靚女食完

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]